Alekre 14328 Napisano Jun 29, 2010 Integrisan, 7803 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nekog skuteristu iz Turske koji poprilicno vozi Burgija i njegove situacije: Mozda bi trebali da imamo neku temu gde bi stavljali ovakve klipove, tako da bi recimo svi mogli REALNO da vide sta moze da ih ocekuje, odakle i od koga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 29, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prvi klip neka je za nauk da se NIKADA ne obilazi sa desne strane(sem ako nisi na Englesko-voznom podrucju ;D ), ostalo su situacije gde vozaci automobila ignorisu postojanje dvotockasa kao prevoznog serdstva, kao i njihovu brzinu i agilnost u saobracaju. Moram da kazem da mi je, na neki nacin, drago jer mislim da je kod nas situacija, sudeci po klipovima, za nijansu bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda tebi na stromu.. mene jutros zena zamalo da zgazi na postaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 29, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Snalazljivost je moc da lako izadjes iz lose situacije, a iskustvo je stecena sposobnost kako da u te situacije nedospes! Drzim da nema puno veze to sto vozim Stroma, sem sto je preglednos u saobracaju, kao i na svakom "visokom" motoru, bolja... Enduro roolz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1112 Napisano Jun 29, 2010 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Svakodnevni incidenti,koji su na zalost "normalni" cak i meni u malom gradu/selu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan drugi klip, dragstar, budimo iskreni prema sebi, skoro da i nije krivica vozaca kombija, gledam to svaki dan u saobracaju, i meni se x puta dogodilo, klasican slucaj, gde motociklista ozezi gas i ima jako ubrzanje, vozac kola i ako je pogledao u tom trenutku nije bilo nikog, kad eto nas za sekund...tako se najcesce i odlazi sa ovog sveta na motoru...... a ovaj zadnji klip, lepo stanes, sidjes, i prebijes ga...ako nemas tablice tim bolje, ako on nije balkanski krimi sa oruzijem jos jedan + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2357 Napisano Jun 30, 2010 Skuteras, 3755 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao ovaj zanji ja imam svaki dan bar po 4-5 puta situaciju. Ovde svi izlaze kao da su u svom dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj zadnji klip, lepo stanes, sidjes, i prebijes ga...ako nemas tablice tim bolje, ako on nije balkanski krimi sa oruzijem jos jedan + hahhaha sjajno! a ako jeste onda - inace da....imamo i mi ovakvih za izvoz al mi se cini da je za nijansu gore tamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...