aca ljubovija 4 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Dana 10.07.2010, u Ljuboviji u organizaciji MK Highspeed Ljubovija, hepening... Poziv za sve bajkere,na druzenje, uz besplatno pivo i bajkerski pasulj, kao i besplatni ulaz! U Ljuboviji,na obali Drine, i uz uzbudljivu Drinsku regatu, 9. tradicionalnu, pozivamo vas i na moto-druzenje... Zid smrti ce biti posebna poslastica! Ocekujemo Vas! 8) MK Highspeed Ljubovija 8) Kontakt tel 0654040443, Pantic Dragan-Bube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Taman smo planirali tog vikenda da odemo do Bratunca i mojih prijatelja MK Bratunac,tako da obavezno svracamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 29, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih u to vreme da budem na selu (imam kucu u Crnci),ako budem,eto me sigurno tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mi svakako svracamo. Culi smo da Bube radi striptiz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koliko ima od Ljubovije do Krupnja, ili do Mackovog Kamena? Pravimo neke kombinacije za sledeci vikend, pa jos neznamo gde bi satore postavili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koliko ima od Ljubovije do Krupnja, ili do Mackovog Kamena? Pravimo neke kombinacije za sledeci vikend, pa jos neznamo gde bi satore postavili.... To je jako blizu Vlado, Krupanj-Ljubovija nekih 27km po www.viamichelin.com, i to puta na kome ce endurasi uzivati. Mozete kombinovati jedno vece kamp na Mackovom kamenu a drugo negdje pored Drine. Npr. pored motela u samoj Ljuboviji ili mozda da predjete preko Drine i budete na Rajskoj plazi na kojoj organizujemo okupljanja bajkera. Mozete kontaktirati Aca_Ljubovija sa foruma da vas uputi za kamp i pokaze gdje MK Highspeed pravi zurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bobane! Za sve prijatelje je obezbedjen kamp na obali Drine, na sasvim pristojnoj livadici... Na 100 metara od svih desavanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Drinsku regatu odavno ne propustam tako da sam uvece kod vas... vidimo se, pozdrav... MK Stizem duso Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme pred polazak (inace krenuli smo iz Loznice oko 9:30, nas trojica) Prva i jedina pauza na Zvornickom jezeru Kad mi tamo, a neki prase vec ispekli ;D Opusteno Pasulj se vec krcka.....mmmmm Sve je fotografisano ranije u toku dana, jos svi nisu pristigli, a i ja nisam bio uvece tako da neznam kako je to proslo, sve u svemu nije lose , vreme je bilo OK domacini na visini zadatka, uskoro i par video zapisa, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iscrpnom izvestaju i lepim slikama... Bice ih jos ovih dana... Drago mi je da ste se lepo proveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5477 Napisano Jul 16, 2010 Pana, 533 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ljubovija, bilo je lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...