stefan_h8me 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam zzr600 '91god i dobio sam masinu od zzr600 2005god ! Pa me zanima da li moze to da se nakaci na ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja poceo, a evo dokle se stiglo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56747.0 Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam zzr600 '91god i dobio sam masinu od zzr600 2005god ! Pa me zanima da li moze to da se nakaci na ovaj motor [/quote I ja imam ZZR-a 600 istog godišta pa me čisto u zlu ne trebalo zanima kako si prošao sa zamenom agregata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da me držiš za reč ali mislim da je zzr600 2005 god model koji je nastao od prve generacije zx636 i nema veze sa D modelom koji ti imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mozes da stavis stim sto moras i struju da stavis od novog modela razlika je u masini ta sto stari model ima koleno radilice 33 mm a novi model 30 mm i ima tanje klipnjace pa se lakse vrti motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...