ivkefjr 13 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Bogme ste vi ovo muski odvozale ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vam je bilo fenomenalno! Svaka cast za putesestvije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 28, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera snajke. Lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 28, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan strava zanimljivo i čak duhovito! sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sredite te slike, pola nedostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sredite te slike, pola nedostaje nesto ima ali ne otvara! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto na Balkanu nije baš često, i veoma je rijetko da se pet pripadnica ljepšeg pola odluče na ovako putovanje. I zato ovo putovanje dobija na svom značaju. Slike sa putovanja su prelijep. Pozdrav za djevojke u nadi da ćemo uskoro imati priliku da pročitamo još jedan vaš putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima, a slike kod mene sve otvara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 28, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima, a slike kod mene sve otvara... ma ne uzbuđuj se, to oni misle da fale još slika kada se ekipa kupa u bazenu sa toplom vodom ;D putpopis je ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jun 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo zenski putopis kroz bosnu.. da vam iznesemo rakiju .. poz ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 28, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve ribe :o :o :o Kakve carice :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto nisam ocekivao, zavidim vam... ;D a slike mi nije htjelo u operi sve otvoriti ali je zato mozila otvorila sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 28, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast bas ste me odusevile pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis...samo mi je cudno da zene idu same,i slikaju se sa kisobranom duginih boja... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Svaka cast, i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Wauuuu brate, :o ovaj... sestro ;D Do sad ne viđeno na Balkanu (možda je meni sužen vidokrug ), ali ovo je odlično osveženje da se vidi i seke u akciji. Podseća me na onaj filmić Wild Hogs (http://images.allmoviephoto.com/2007_Wild_Hogs/2007_wild_hogs_wallpaper_004.jpg), samo naziv mora da se iz temelja menja...nemam ideju... ali znam da neide WildCats...već... ??? Bog da vas vidi, i opet da pogazite drumove +PAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Jun 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sjajnooooooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih video... Svaka Vam cast, sve cestitke, i da ponovite nesto slicno... P.S. Izvinite zbog smaranja od Kladova do Negotina. POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1338 Napisano Jun 29, 2010 prisutan, 1156 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo,sadrzajno,lijepe fotke!! Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis...samo mi je cudno da zene idu same,i slikaju se sa kisobranom duginih boja... :-\ pa volimo se! jesi to hteo da cujes? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih video... Svaka Vam cast, sve cestitke, i da ponovite nesto slicno... P.S. Izvinite zbog smaranja od Kladova do Negotina. POZZZ!!! Ma kakvo smaranje, uzivali smo u predelima! Hvala ti puno, domacine! Veliki pozdrav za Kladovo! A sledeci put nas putujuci cirkus ide na MORE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Odlucno i hrabro. Bravo dame nase drage !! Otvorile ste novu stranicu srpskog motociklizma. Sandra, divno pises. Putopis je za 10+ !! A sledeci put nas putujuci cirkus ide na MORE!!! Haha... vec novi planovi. Jedva cekamo putopis sa mora. I, nadam se da cete povesti muzeve i momke, oni bi vas sigurno vodili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucno i hrabro. Bravo dame nase drage !! Otvorile ste novu stranicu srpskog motociklizma. Sandra, divno pises. Putopis je za 10+ !! A sledeci put nas putujuci cirkus ide na MORE!!! Haha... vec novi planovi. Jedva cekamo putopis sa mora. I, nadam se da cete povesti muzeve i momke, oni bi vas sigurno vodili. a ne ne, idemo opet samo mi, zene! Bice ludo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis...samo mi je cudno da zene idu same,i slikaju se sa kisobranom duginih boja... :-\ pa volimo se! jesi to hteo da cujes? ;D ;D ;D Pa to sam i pomislio kad sam video dugine boje....jos uvek sam zabrinut ,dal je to stvarno istina :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...