Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć oko karte

Recommended Posts

• Nemanja Stojanović, 1417 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Hteo bi sad u avgustu ili septembru da odem do Los Angelesa, i posle duže i detaljne pretrage po internetu, najjeftinije šta sam ja našo je gosn Niki nemac, za nekih 893 evropljana će da me odbaci do tamo i nazad, ali iz Dizeldorfa.

Našao sam i neke DELTA airlines koji nude od Beograda (gde se inače nalazim) pa skroz do tamo sa jednim presedanjem u Parizu, za 917e.

Sada, voleo bih ako neko ima bilo kakvih iskustva ili zna neke fore, ili može da doda bilo šta šta bi mi pomoglo da stignem do tamo jeftinije, veoma, veoma, veoma bih cenio kad bi to napisao ovde. Prihvatam i sve generalne savete u vezi putovanja.  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Hteo bi sad u avgustu ili septembru da odem do Los Angelesa, i posle duže i detaljne pretrage po internetu, najjeftinije šta sam ja našo je gosn Niki nemac, za nekih 893 evropljana će da me odbaci do tamo i nazad, ali iz Dizeldorfa.

Našao sam i neke DELTA airlines koji nude od Beograda (gde se inače nalazim) pa skroz do tamo sa jednim presedanjem u Parizu, za 917e.

Sada, voleo bih ako neko ima bilo kakvih iskustva ili zna neke fore, ili može da doda bilo šta šta bi mi pomoglo da stignem do tamo jeftinije, veoma, veoma, veoma bih cenio kad bi to napisao ovde. Prihvatam i sve generalne savete u vezi putovanja.  :)

surfaj malo po internetu agencije, putovanja, avio karte, rayan air...nešto ce se otvoriti

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja