bokilic 6101 Napisano Jun 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je strasno..ja vise neumem da vozim svoje motorce,namontirah auspluh od bandita 1250,fabricki,necuje se, sad niti umem da presaltam kad treba,ranuje sam nekako na zvuk vozio,a sad,,vozim prebrzo necujem ga, usput sam primetio da bolje poteze,zasto neznam ali da bolje povlaci bolje je,ranije sam imao laserov izduv,cuo se,grmljavina ziva,ali sad,,,niko me necuje, sto je mozda jos opasnije u preticanju mimolazenju ili obilazenju dali je to stvar navike ili sta nemam pojma.. inace motor sada mnogo lepse radi,nekako .......tecnije,snimak je iz garaze pa malo odzvanja ali se u sustini cuje sad na 3.000rpm ko ranije na leru...... jel se desilo nesto slicno vama,da stavite tisi auspluh i da se zagubite u stilu voznje,,mozda se i naviknem za par dana a mozda ne........ http://img15.imageshack.us/img15/3028/24062010123.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dan dva a mozda i jednom do nas i sve fercera kao da je oduvek tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma vec treci dan,,nikako da se priviknem,osetim ja silu,snagu,ubrzanje,ali kad vozim normalno pogledam u kilometrazu..i slogiram se.... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim kad auto/motor ima "malo jaci zvuk" ;D,jer isto kao i ti vozim po zvuku,jes" da ne smem da stajem nigde u ulici da me neko ne potegne kamenom zbog buke ali se to ide u rok sluzbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da povlaci BOLJE.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ne da nije..nego mnogo mnogo bolje poteze....ja sve mislio do sad da je neki sportski bolji,,ma jes,,dobro mozda laser nije valjao sta ja znam,ali kolko vidim,to jest osecam..mnogo mnogo bolje,testiro danas malo 220 trecom bez muke,dobro tolko je iso i ranije,moze jos malko taman do crvenog,ali mi u nizim obrtajima povlaci nekako...elasticnije tecnije,nema viseonaj tupavi zvuk na leru, potpuno drugi motor,jedino,,zvuk,niko me necuje,kad prodjem trecom na svaler gas po gradu pored nekog taj se trzne ;D ;D ;D ;D ;D razmisljo da ga izbusim malko,al sam odusto,sad mu turam dodatnu...neku zajebancuju ;D :P pa po potrebi ce da vristi ;) moj projekat zvani srpski probijac usiju :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Haha divota slushati ga Ja sam na izlaz iz topa dodao perforiranu cev sa suzenim ulazom i to ga je utishalo za oko 1/3 buke. Lepshe radi motor, lepshe vuche na niskim i srednjom obrtajima, ne puca kada kochim motorom. Autoput 100km/h krstarim i chujem samo vazduh I moram priznati, iako volim zvuk jednog ili dva cilindra, da mi ipak vishe odgovara ovako kad se ne dere mnogo... Mada si ga ti bash ushtrojio na zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je i ostar na gasu, vidise da je u top formi....a verujem da ti zvuk ne dostaje, a i bolje je kad te cuju to je sigurno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jes i ja sam tako mislio što otvoreniji auspuh to će bolje da ide, pa sam se zajebavao na autu i rezultat je do 3-4 hiljade obrtaja ide ko šlogiran, kad to prevaziđe krene ko iz topa ispaljen, pa šta misliš čemu služi EXUP kod Yamahe, treba mu taj pritisak u auspuhu na niskim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se meni posto su crkli moji auspusi pa sam ih otvorio i vozao tako par meseci bilo malo bucnije al islo.Kad sam nabavio originale motor se necuje do 5000 malo malo pa uhvatim sebe da vozim prebrzo,al mnogo lepse radi i povlaci i sto je bitno smanjio je potrosnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Jun 25, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Staviš mikrofon pored auspuha, pojačalo pod sedište i slušalicu u uvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko upecah za ova 3 vec 4 dana manje mi malo trosi,ili mi se cini,posto je vreme nikakvo jedva sam nekih 100tinak km napabibercio ali skala se nesto manje mrda,imam utisak da malko manje trosi,jedino,,,sto i dalje nemogu da se priviknem na voznju, a i cujem sve ostalo sto se klimata pa smeta ;D ;D ;D ;D negde mi zvecka prednja maska pa sad moram i to da utezem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 25, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti više nije Medo Brundo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti više nije Medo Brundo vala da znas da nije,sad je medo spavac ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha čuje se kao fen tj. kao moj bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam Bandita pa mi je poznat osecaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 26, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sad barem imas kakvo-takvo opravdanje ako te neko pita "a sto toliko jurcas?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan prati obrtimer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jun 27, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sve nesto mislim, ako ti zena slucajno promeni frizuru, kakav li ce naslov nove teme da osvane ? :D ! Jbga, izvini nisam mogao da izdrzim pa da odcutim, dva dana ovo hoce da izadje iz mene.. ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa turice i njoj auspuh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...