Obelix 140 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da u UŽICU sam u petak veče 2.7.2010. oko 20 časova. Samo da nebude kiše, ma šta ako i bude u Užicu je uvjek dobro, prošle godine sam se "unakazio" promotivnom tekilom koliko se sjećam. POZDRAV. Koliko se ja sjecam nije bila promotivna,vec ju je prodavala jedna simpaticna djevojchica. Ali bez obzira u Uzice se doci mora. ;D Više od jedne ... bilo ih je "preko nekoliko". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jun 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da u UŽICU sam u petak veče 2.7.2010. oko 20 časova. Samo da nebude kiše, ma šta ako i bude u Užicu je uvjek dobro, prošle godine sam se "unakazio" promotivnom tekilom koliko se sjećam. POZDRAV. Koliko se ja sjecam nije bila promotivna,vec ju je prodavala jedna simpaticna djevojchica. Ali bez obzira u Uzice se doci mora. ;D Više od jedne ... bilo ih je "preko nekoliko". Tacno,ali jedna je "dezurala" pored mene dok nisam popio svu tekilu iz epruveta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio u Guci...i sad ista situacija...tekilice.promocija,epruvetice.... Ia sad fora je bila na kupljne tri tekille,dobijas kondom.Stao ja tu i praznim epruvetice,opasac sve laksi ameni dzepovi puni onih sranja...i vec ja nisam bas najboje ostrio sliku...tekile nema,ostalo gomila kondoma... Ja joj kazem,(a vec je bilo lepe price),do sad smo testirali tu tekilicu,a sad imam i ja proizvode za testiranje ;D ;D ;D ;D ;D Pala je al nije dala,il nisam ni mgao nesecam se bas cele veceri,al u to vreme,i malo polse bilo nam je dobro!! ;D ;D ;D Asocijacija na tekilice.... ;) ;) Ocekujemo ih i sledeci viken Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jun 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio u Guci...i sad ista situacija...tekilice.promocija,epruvetice.... Ia sad fora je bila na kupljne tri tekille,dobijas kondom.Stao ja tu i praznim epruvetice,opasac sve laksi ameni dzepovi puni onih sranja...i vec ja nisam bas najboje ostrio sliku...tekile nema,ostalo gomila kondoma... Ja joj kazem,(a vec je bilo lepe price),do sad smo testirali tu tekilicu,a sad imam i ja proizvode za testiranje ;D ;D ;D ;D ;D Pala je al nije dala,il nisam ni mgao nesecam se bas cele veceri,al u to vreme,i malo polse bilo nam je dobro!! ;D ;D ;D Asocijacija na tekilice.... ;) ;) Ocekujemo ih i sledeci viken Trebao si onda prodati kondome,pa namiriti tekilu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam sebe namirio sa tekilom ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jun 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam sebe namirio sa tekilom ;D ;D ;D ;D A koga si sa kondomima. ??? ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan imalo je kandidatakinja...mada,ali mnogo...najgore sto su meni i psu zene nasle pun auto kondoma... ;D ;D ;D ;D ;D a jos gore mi nita radili nismo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan evo i da se prisetimo predhodnih godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se lepom vremenu, ne zbog mene vec zbog organizatora skupa i posete......ja dolazim, pa dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan plakat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da u UŽICU sam u petak veče 2.7.2010. oko 20 časova. Samo da nebude kiše, ma šta ako i bude u Užicu je uvjek dobro, prošle godine sam se "unakazio" promotivnom tekilom koliko se sjećam. POZDRAV. Aco,Aco.Najgori si od sve dece!!! ;D ;D ;D DA L DA POVEDEM BORKA?! Brki druže obavezno ga povedi samo ne znamo šta ćemo za kacigu znaš da njemu glava nije baš omalena ha..ha.. POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan jos malo..... 8) 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rok1679 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kisovec, SLOWENIEN Prijavi odgovor kao problematičan Samo nebitno pitanje: Svirat če Negative ili Riblja čorba ? Pozdrav ! Vidimo se dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Uzice nisam preskocio do sad, pa necu ni sad. I necu biti sam, doci ce jos momaka iz Bratunca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad zaista neznam,bas cu danas sutra da proverim.Trebalo je Riblja Corba,nznam da li je mozda doslo do nekih promena...Ovih dana sam bio kuci sa klincima i za kompom...pa se nisam bas ni raspitivao : :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki kontak na pp ili ovde,svejedno,pa da se nadjemo i upoznamo kad vec dolazite... ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava u UE, dali je istina da je otkazan stritfait. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi pozamasna ekipa iz komsiluka Bajina Basta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dali se znaju cene smestaja po hotelima prosle godine je bila 1500,oo dinkica,dali se nesto promenilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za BB!! Danas cu da se vidim sa drugarom,pa da tacno saznam sta se desava vezano za skup,mislim i na koncert i sve ostalo...zaista neznam nista o tekucim promenama... ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi se neko od Era oglasiti, svakakve price kolaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nisam clan,ali zaista neznam sta se desava ove godine??? Mozda mali propusti zbog Kiskovog odsustva ili sta vec.Ovih dana sam bas vezan za kucu zbog klinaca pa nikako da se vidim sa Jovanom ,ili Somijem koji su clanovi...al videc danas da se raspitam pa da javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan najavljujem dolazak najverovatnije u subotu oko 20 h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1880 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ekipa MK Civija dolazi u Uzice... Vidimo se ! PS.Ko bi propustio taj srneci gulas u najavi ?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Чис и Угодан пут желим путницима. па да се лепо проведемо и ове године :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...