Jump to content

Moto Zajednica

Rok1679

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rok-vrhovnik.gajba.net

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kisovec, SLOWENIEN

Rok1679's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Samo nebitno pitanje: Svirat če Negative ili Riblja čorba ? Pozdrav ! Vidimo se dole.
  2. Imate nekoliko slika ovde: http://www.mk-atrans.si/?q=fotografije Nadam se da nece biti zamjerke, jer sam zadnih nekoliko slika pozajmio sa ove stranice. Meni i mojoj djevojci bilo je Super i još se vidimo. Još jednom da kažem hvala na svemu. Pozdrav, Rok.
  3. Ako poznaješ možda nekog Džeksona iz Niša ( vozio je Moto Guzi i jedan Harli ), kaži da ga pozdravlja Rok iz Slovenije. Odlicno ga poznajem i redovno se vozimo zajedno ,mislim da mi je pricao jednom za tebe valjda ste se videli na nekom skupu u Bugarskoj.Inace sad vozi Suzuki gsx 750 u retro fazonu. Zvao sam Dzeksona malopre telefonom i preneo mu tvoje pozdrave ,odusevio se kad je cuo o kome je rec i uputi ti mnogo pozdrava sa zeljom da se vidite na nekom skupu. Puno ti hvala !!! Kaži mu, da ču biti u Sremu na skupu.
  4. Ako poznaješ možda nekog Džeksona iz Niša ( vozio je Moto Guzi i jedan Harli ), kaži da ga pozdravlja Rok iz Slovenije.
  5. Još jedan malo manji kalendar, ali zato pregledniji.
  6. Puno ti hvala Easy. Imaš li možda link do nekog sajta, gdje si to dobio?
  7. A ovo je sajt od mog kluba, gdje radim kao sekretar http://www.mk-atrans.si
  8. Moje je ime Rok a više o meni, ako vas baš zanima , možete saznati sa mog sajta. Puno pozdrava svima.
  9. DOLAZIM - več sam prestao da jedem i pijem, da se sačuvam za Srem ;D Ne mogu, da čekam. Pozdrav svima !!! p.s.: Lunardi, Dule: pol lhk pa 1. uletita preden greta naprej še k nam na moto-budnco (7 zjutraj ) pa kufe (alkrkolže). Se je po poti.Puklič ke.
  10. Ima li neke web stranice sa kalendarom moto skupova za Bugarsku? Pa ako neko zna i za druge države Balkana još bolje. Pozdrav, Rok
  11. EEE da ne zaboravim: PROMET U IRANU Svake godine na Iranskim putovima smrtno strada 27.000 ljudi. 250.000 ljudi težko se povrjede... :o OVAKO IZGLEDA PROMET(SAOBRAČAJ): OVAKO IZGLEDA AKO HOČEŠ DA PREĐEŠ PUT OVAKO IZGLEDA VOŽNJA SA 125 CCM HONDOm SA NEŠTO OKO 10 KONJSKIH SNAGA - OBAVEZNO POGLEDAJTE OVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
  12. Sada sam pogledao vaš sajt. ODLIČNO. I odličan odabir motora, ne znam dali novi modeli još tako dobro rade ( ali pazi rupe jer nisu enduro ). Jedva čekam na fotografije iz puta tamo. Na slici put kroz Daht-e-Kavir.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja