Jump to content

Moto Zajednica

MC SREM - XIII moto susret 04-06.05.2007

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 274 postova
Eh prokleta kisa niti pada' date=' nit ne pada.Nikakve koristi od nje samo

da pokvari sve.[/quote']

Apsolutno netacno!

Kisa nije mozda pozeljna ali zna da bude i tekako korisna stvar na skupu. Sta mislis koliko ce "pucaca" da vozi po kisi da bi dosli do skupa? Uvek kada se padala kisa na skupu se sastavi mala ali odabrana ekipa i uvek je bilo do kese! Nema shminkera, pucaca, smaraca, namrgodjenih faca...

Kakvi ste to ljudi? A kisni kombinezon? Sta, niko nikada nije pokisao na motoru?

Ja se nadam da je nece biti ali i da je bude dolazim 100%

naravno tatini sinovi sminkeri i pucaci ne dolaze po kisi to znaci da mi kisna prognoza odgovara

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

Ima li ko da pozajmi zatvorenu kacigu?!Nisam ni sminker ni tatin sin!Borio sam se sav moj do sadasnji zivot za motor da bi vozio za svoju dusu,ali nemam ni kisni kombinezon ni zatvorenu kacigu a dao bih sve da mogu da dodjem...Uzas... :oops:

SARAC ne spominji zatvorenu kacigu,15 god,je nisam stavio na glavu,ti si bar rocker u srcu dusi i profesiji,vidimo se otvorenih kacija sa maramom preko lica

• Drug član, 2750 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Prvi gosti su sinoc vec dojezdili, covek iz BiH i dva para iz Slovacke. I naravno, pocelo je tocenje JELEN piva.

WSMgY_27997549ip7.th.jpg

Bina i ozvucenje zavrseni, svetlosni efekti su 70 KW snage, a zvuk je jos jaaaaci.

Zadnji radni sastanak je sinoc zavren uz par burica nacetih, pa je tenzija oko kise spala.

5OpHY_03052007003resizeresizeom1.th.jpg

lXzRb_03052007007resizeresizesi3.th.jpg

A predsednik kluba je od clanova dobio na poklon srebrni lanac sa grbom kluba.

REYUF_03052007011resizeresizehq0.th.jpg[/url

Jutro je 7.40, a SUNCE SIJAAAA !!

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW K 1600 GT

Mi iz Mc Ere kreæemo sutra oko 9h, znaèi oko 13h smo kod vas, samo obezbedite dovljno mesta :wink: , biæemo najbrojniji :D VIDIMO SEEEEEEEEEE!

• U prolazu, 70 postova
Mi iz Mc Ere kreæemo sutra oko 9h' date=' znaèi oko 13h smo kod vas, samo obezbedite dovljno mesta :wink: , biæemo najbrojniji :D VIDIMO SEEEEEEEEEE![/quote']Zaboravio si brate da i nas ima mnogo. :biker: :skuter: :gitarista: :muzbend: :redflag:

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW K 1600 GT
Mi iz Mc Ere kreæemo sutra oko 9h' date=' znaèi oko 13h smo kod vas, samo obezbedite dovljno mesta :wink: , biæemo najbrojniji :D VIDIMO SEEEEEEEEEE![/quote']Zaboravio si na nas, nas brate ko pljeve. :biker: :skuter: :muzbend: :gitarista:

Uuu jeste, vas baš ko pljeve, ali videæemo... :D :seeyeah: :pivo:

• Drug član, 1414 postova

Sarac, cim vozis en 500 znam da si pravi bajker! Nadam se da cemo se videti na skupu. Cesto prognoza zna da omane. Juce su rekli da ce popodne stici naoblacenje sa juga i padati kisa (samo u juznim delovima zemlje). Ok, podjem iz Kraljeva po maleckoj kisici, rekoh, ok, idem ka BG-u, pobeci cu joj. I stvarno pobegnem, kad u Mladenovcu, kisa, ka Avali crni se nebo, kisa ubi. Do BG-a pet puta kisa krece i staje. Kad sam stigao, suvo. Elem, pre podne ce sigurno biti lepo vreme, mada, kao sto je neko nekada davno rekao;" ne postoji lose vreeme, postoji samo losa oprema". Momci, vidimo se sutra.

• Drug član, 808 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7
Eh prokleta kisa niti pada' date=' nit ne pada.Nikakve koristi od nje samo

da pokvari sve.[/quote']

Apsolutno netacno!

Kisa nije mozda pozeljna ali zna da bude i tekako korisna stvar na skupu. Sta mislis koliko ce "pucaca" da vozi po kisi da bi dosli do skupa? Uvek kada se padala kisa na skupu se sastavi mala ali odabrana ekipa i uvek je bilo do kese! Nema shminkera, pucaca, smaraca, namrgodjenih faca...

Kakvi ste to ljudi? A kisni kombinezon? Sta, niko nikada nije pokisao na motoru?

:kul: :wink:

• Zainteresovan, 577 postova

kratko se zadrzasmo zbog, hm... "pogresne procene", pa ne ponesmo sator.

pozdrav za farbacha, Josepha B, quasaara, NeshuXX, IgoraXT, Dextera (kol'ki co'ek :wink: ) , Pabla, i ostalih, nek mi ne zamere, ne popamtih imena, ubi vopi u vugla.

ulazak u kamp

404.jpg

suljpa je bio "na nivou"

404.jpg

e, da, umalo da zaboravim. ovo je kolega cukag, na mojoj bivsoj masini,

eVAk1_aaasc1.th.jpg

koja je privlacila dosta paznje okolnog zenskog sveta, pa sam pokusao da ga ubedim da mi je proda nazad,

404.jpg 404.jpg

iz njegovog keza se vidi da je i on provalio isto. i glat me je odbio :cry:

cini mi se dosta ljudi i prilicno dobro ozvucenje, Mitrovcani mnogo neki veseli ljudi :D ko i uvek, steta sto ne ostadosmo duze :cry:

PS. ufff... Z1300, redni sestak,... ZE :!: :shock:

404.jpg

PS2. odo malo da pljujem u temi o Smederevskom skupu :twisted:

Guest gordanmg

Pozdravljam organizatore na dobro organizovanom skupu i bilo je prelepo a i vreme je posluzilo extra barem do 19.oo

upoznao sam i dosta ljudi sa foruma a i Dextera i Pabla urednike foruma

da se mozda neko neljuti koga nisam spomenuo pozdravljam i ostale

:kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul:

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

BIO SAM SINOC I DANAS DO 17.00 EKSTRA JE MEDJUTIM VRATIO SAM SE RANIJE ZBOG STOMACHNIH TEGOBA Sad , VIDEO MNOGO PRIJATELJA UPOZNAO JOS LJUDI SA BJB FORUMA ( GAZDA PABLA ;) I NESHU XX-a ) JBGA AKO MI BUDE BOLJE MOZDA ODLETIM KASNIJE DO SM PONOVO OSTALO MI BONOVA ZA PIVO PA KO VELIM DA SE NE BACI Smile

Guest gordanmg
BIO SAM SINOC I DANAS DO 17.00 EKSTRA JE MEDJUTIM VRATIO SAM SE RANIJE ZBOG STOMACHNIH TEGOBA Sad ' date=' VIDEO MNOGO PRIJATELJA UPOZNAO JOS LJUDI SA BJB FORUMA ( GAZDA PABLA ;) I NESHU XX-a ) JBGA AKO MI BUDE BOLJE MOZDA ODLETIM KASNIJE DO SM PONOVO OSTALO MI BONOVA ZA PIVO PA KO VELIM DA SE NE BACI Smile[/quote']

Ocemo li Cedin???

u Mitrovicu?

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Skup odlican!! Steta sto smo se previse uzdali u prognozu pa nismo poneli satore, ali sta ces!

Organizatorima sve pohvale!

Pozdrav ekipi sa BJB-a

PS-Pasulj prva liga!!!

ja sam onaj sto se zalio na M.A.S. i na ulaz od 400 din.upravo sam se vratio iz mitrovice i povlacim onom sto sam rekao,ulaz je trebao biti skuplji najmanje 600 din.ma mnogo vise,docek na ulazu je bio visoko ljubazno i vrlo profesionalno odradjen,obezbedjen nesmetan izlaz i ulaz u kamp,nebi smjeli ovo da zaboravimo kad se bude birao najbolji moto susret,mitrovica treba da bude uzor drugima

jos sam pod dojmom mitrovice...na ulazu bajker mi pozelio dobrodoslicu,a sa druge strane pitanje kako sam putovao,odjednom se stvori djevojka sa tacnom punom pica,dolazi momak poklanja maicu,dolazi druga djevojka sa picem,treca djevojka pise podatke odakle dolazim,drugi ili treci ili ko zna koji...momak me pita dali je podamnom honda ja potvrdjujem poklanja mi maicu ispisanu"honda"vise neznam ni ko je bio donosi kesu napunjenu jos nisam pogledao sta ima ali sam primijetio olovku,sve je to trajalo i trajalo,samo poklanjaju,pitaju,zahvaljuju...mozda je samo tito 70 tih u kini tako primljen,organizatorima i onoj ekipi na ulazu treba dodijeliti nagradu,treba o tome informisat M.A.S. pozdrav i uvijek ste moji gosti...

• U prolazu, 7 postova

Evo...ukratko...posto sam se prvi dokopao kompjutera.

Drago mi je da cujem ovakve pohvale i ocene naseg skupa, jer se vidi da ulozen trud nije izostao.Od silne zelje i volje, snagom pozitivnih misli, verovatno smo uticali i na vreme da nas lepo posluzi.Steta ko nije prespavao, jer veceri nisu bile hladne i provod je trajao dugo u noc.Bez velike galame i pucanja.Sigurno ima jos mnogo sta da se kaze, ali oprosticete mi...treba malo leci i odmoriti se...da se malo slegnu desavanja i utisci, pa da rezimiramo moto susret "Srem" '07.

Jos jednom...hvala na pohvalama.

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Mislim ne znam sta bi dodao posto su ostali vec skoro sve napisali.Doduse ja sam dosao kolima (daleko za moju masinu),ali mi to nije umanjilo draz susreta posto je ovo najbolji na kojem sam bio.Ljubazni domacini,extra ozvucenje i rasveta,lepo i prostrano mesto i da ne nabrajam dalje zao mi je sto nisam poneo sator pa da ostanem.

Da ne bude da samo hvalim jedina zamerka Bora koji po 100 put prica o C... narkomanu pa me je smorio,ali organizator nema veze sa tim

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja