Ernesto 10 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u ime svih clanova MC SREM. Nema na cemu, a mislim da je svaka kritika pozitivna. A sto se tice skupa, dovoljnoje videti da se do nedelje ova tema razukla na 9 strana! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 6, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je ovo bio moto-skup,a ne Kongres nuklearnih fizicara,svi propusti su,prema mom misljenju,bili zanemarljivi. Topla i srdacna dobrodoslica,odlicna mesta za postavljanje satora,odlicna klopa,desavanja prema utvrdjenom rasporedu,profesionalna bina i ozvucenje,fantasticna atmosfera.Cak i ona kisica u zoru i dobovanje kapi po satoru,odlicno za bolji san.Besplatna kafa i burek uz zelje za srecan put. Jedino mi je malo raspolozenje uspeo da pokvari Bora sa svojim baljezgarijama,koji je zaboravio da ovo nije bio koncert ispred Narodne skupstine.Ali za to organizator ne snosi nikakvu krivicu. BRAVO MAJSTORI I SVAKA CAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1205 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ok i dao bog da i drugi skupovi budu bolji ako moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 401 Napisano Maj 6, 2007 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I od mene samo pohvale! =D> Domaæinski doèek, dovoljno mesta za parkiranje motora, jasno odvojena "kamping zona", veliki šator, kvalitetna bina, (meni izvrstan) pasulj... nemam ni jednu zamerku. Nisam ostao na spavanju pa ne znam kako je bilo kasnije ali sve što sam video dobar je razlog da se i sledeæe godine vidimo! Pozdrav domaæini! Pozdrav i drugarima koje sam upoznao (Daèa, Mika, Okrad, farbach, dejang...) i nekima koje znam od ranije, Brka npr. :kul: Desetka od mene. PS. I moju "neupadljivu" Hondu nisu prepoznali na ulazu. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da neki opet imaju nekakve primjedbe.Poruka onima što su ostali gladni u subotu,niste na vrijeme stali u red,a na vrijeme...to je bilo u petak...služili su takav gulaš da su jaja otpadala...èak je i nekim Maðarima bio ljut,ostalo ga je za još dvjesta -trista bajkera...A VAS NIJE BILO...trebalo je metar piva da ugasimo žeð. Prepalo vas je ono malo kišice.Ocjenjujete sa 8-9,u redu, DESETKA, naravno i ne postoji.PUCAÈI....pisao sam u nekom postu ranije...DAJTE OZVUÈENJE KOJE JE JAÈE OD NJIH...i oni brzo odustanu.Pohvale za Batinu rakiju na ulazu...primjedba ...brzo sam im dosadio na kapiji tražeæi još.Poruka onima što su došli u subotu poslije podne ,a otišli prije mraka ...NEMOJTE DA KOMENTARIŠETE SKUP...niste ni bili tamo.Ato što je u jednom mometnu zafalilo èaša,što je bilo tešo doæi do šanka i roštilja...pa i kod kuæe ,ponekad,ruèak zakasni...Ma,snašli smo se mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Obelixe, opet ista pesma pa ce opet da bude: nisam to hteo da kazem.... Svako od nas ima svoje obaveze i svoje definicije moto skupa i spram toga ga ocenjuje. Mitrovica je sama sebi godinama unazad zadala visoke standarde i vecina kritika je upravo breme koje tradicionalno dobar skup nosi sa sobom. Tvoje je da ipak prihvatis da smo svi razliciti te da imamo razlicite poglede a isti forum za pisanje. Mi smo bili na skupu, na skup smo supruga i ja dosli po zavrsenom poslu (eto, i subotom), a vratili smo se usled takodje standardnih poslovnih obaveza koje su nas cekale u odredjeno vreme. Prihvati i shvati da nas ima razlicitih i da svoj pogled na ideju moto skupa nekako ukrotis vise za sebe nego za nas ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da neki opet imaju nekakve primjedbe.Poruka onima što su ostali gladni u subotu' date='niste na vrijeme stali u red,a na vrijeme...[b']to je bilo u petak[/b]...služili su takav gulaš da su jaja otpadala...èak je i nekim Maðarima bio ljut,ostalo ga je za još dvjesta -trista bajkera...A VAS NIJE BILO...trebalo je metar piva da ugasimo žeð. Prepalo vas je ono malo kišice.Ocjenjujete sa 8-9,u redu, DESETKA, naravno i ne postoji.PUCAÈI....pisao sam u nekom postu ranije...DAJTE OZVUÈENJE KOJE JE JAÈE OD NJIH...i oni brzo odustanu.Pohvale za Batinu rakiju na ulazu...primjedba ...brzo sam im dosadio na kapiji tražeæi još.Poruka onima što su došli u subotu poslije podne ,a otišli prije mraka ...NEMOJTE DA KOMENTARIŠETE SKUP...niste ni bili tamo.Ato što je u jednom mometnu zafalilo èaša,što je bilo tešo doæi do šanka i roštilja...pa i kod kuæe ,ponekad,ruèak zakasni...Ma,snašli smo se mi... alo alo alo ista prica od Smedereva, daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da neki opet imaju nekakve primjedbe.Poruka onima što su ostali gladni u subotu' date='niste na vrijeme stali u red,a na vrijeme...[b']to je bilo u petak[/b]...služili su takav gulaš da su jaja otpadala...èak je i nekim Maðarima bio ljut,ostalo ga je za još dvjesta -trista bajkera...A VAS NIJE BILO...trebalo je metar piva da ugasimo žeð. Prepalo vas je ono malo kišice.Ocjenjujete sa 8-9,u redu, DESETKA, naravno i ne postoji.PUCAÈI....pisao sam u nekom postu ranije...DAJTE OZVUÈENJE KOJE JE JAÈE OD NJIH...i oni brzo odustanu.Pohvale za Batinu rakiju na ulazu...primjedba ...brzo sam im dosadio na kapiji tražeæi još.Poruka onima što su došli u subotu poslije podne ,a otišli prije mraka ...NEMOJTE DA KOMENTARIŠETE SKUP...niste ni bili tamo.Ato što je u jednom mometnu zafalilo èaša,što je bilo tešo doæi do šanka i roštilja...pa i kod kuæe ,ponekad,ruèak zakasni...Ma,snašli smo se mi... alo alo alo ista prica od Smedereva, daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa. ima nas koji dolazimo porodicno a imamo decu kuci te smatram da je to ljubav prema motorima i ljudima iako imamo obaveza prema deci i kuci prozvali su me subotar posto subotom neradim i to vreme provodim sa ljudima slicnim meni i opustam se na skupovima. Ti jedino mozda bezis od kuce 3 dana :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo ista prica od Smedereva' date=' daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa.[/quote'] Ali covek je u pravu 100%. Provozati se do skupa i biti na istom nisu iste stvari! Oni koji su bili i popili pice, pa pun gas (ne dao bog da neko pokisne) nazad i ne racunam da su bili na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo ista prica od Smedereva' date=' daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa.[/quote'] Ali covek je u pravu 100%. Provozati se do skupa i biti na istom nisu iste stvari! Oni koji su bili i popili pice, pa pun gas (ne dao bog da neko pokisne) nazad i ne racunam da su bili na skupu. jel malo od 13.oo do 19.oo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo ista prica od Smedereva' date=' daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa.[/quote'] Ali covek je u pravu 100%. Provozati se do skupa i biti na istom nisu iste stvari! Oni koji su bili i popili pice, pa pun gas (ne dao bog da neko pokisne) nazad i ne racunam da su bili na skupu. jel malo od 13.oo do 19.oo ja ostajem koliko smatram da mi cini uzitak a ne dal je 2 sata 3,4,6,99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan znaèi ja nisam ni bio na skupu :shock: :misli: sledeæi put æu morati da pucam, valjda se to nešto raèuna.. :roll: :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znaèi ja nisam ni bio na skupu :shock: :misli: sledeæi put æu morati da pucam' date=' valjda se to nešto raèuna.. :roll: :-k[/quote'] dosta prepucavanja skup je bio extra i kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ja ostajem koliko smatram da mi cini uzitak a ne dal je 2 sata 3' date='4,6,99[/quote'] Nemoj svatai ovo sto sam ja napisao licno. Mislio sam uopsteno, uostalom neka svako ostane koliko njemu odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 6, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo ista prica od Smedereva' date=' daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa.[/quote'] Ali covek je u pravu 100%. Provozati se do skupa i biti na istom nisu iste stvari! Oni koji su bili i popili pice, pa pun gas (ne dao bog da neko pokisne) nazad i ne racunam da su bili na skupu. jel malo od 13.oo do 19.oo Obojica ste u pravu! Ako sam ja bio od 12-23h (npr.) na skupu, TO je za mene skup i TO æu da ocenim. Ako je Obelix ostao 72h upravo je TO njegov skup u SM i TO æe da oceni! Niko nije bogom dan da kaže ko može a ko ne može da da ocenu u zavisnosti od broja minuta/sati/dana provedenih tamo!!! Znaèi treba malo tolerancije i razumevanja... Pa ne možemo baš svi biti PRAVI BAJKERI!!! Al zato svi možemo da dodjemo na skup i da se upoznamo/družimo/vozimo/zezamo i eeeeeextra provedemo!!! Živeli hobiti iz Sremske Mitrovice :pivo: :jos_piva: :pivo: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 6, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja primjecujem samo stavove a ne prepucavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Obojica ste u pravu! Trojica brate, trojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja ostajem koliko smatram da mi cini uzitak a ne dal je 2 sata 3' date='4,6,99[/quote'] Nemoj svatai ovo sto sam ja napisao licno. Mislio sam uopsteno, uostalom neka svako ostane koliko njemu odgovara... ma jok brate ostajemo dok nam je lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan PRAVI BAJKERI!!! neko ove dve reci pogresno tumaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan sledeæi put æu morati da pucam' date=' valjda se to nešto raèuna.. :roll: :-k[/quote'] 'Oces, 'oces samo pre toga da preradimo te tvoje auspuhe.... je**s kada se ne cuje :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da nece niko zaplakati ako ga je dohvatila koja kap kise ?! mnogo ste SLATKI pa da se neko nije Slucajno istopio ! HVALA za ove 8-9 iskreno bih bas BAS voleo da vidim taj skup koji biste ocenili 10kom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 6, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da nece niko zaplakati ako ga je dohvatila koja kap kise ?! mnogo ste SLATKI pa da se neko nije Slucajno istopio ! HVALA za ove 8-9 iskreno bih bas BAS voleo da vidim taj skup koji biste ocenili 10kom ! Skokni u Brašov u Rumuniju i videæeš poneku desetku :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio u Mitrovici pa nemogu ocjenjivati ali sam bio na dosta "lose organiziranih susreta" na koje cu se ipak ponovo vratiti jer mi je najbitnija dobra ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da nece niko zaplakati ako ga je dohvatila koja kap kise ?! mnogo ste SLATKI pa da se neko nije Slucajno istopio ! HVALA za ove 8-9 iskreno bih bas BAS voleo da vidim taj skup koji biste ocenili 10kom ! Skokni u Brašov u Rumuniju i videæeš poneku desetku :wink: JESI O TOME CITAO ILI DOZIVEO ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 6, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da nece niko zaplakati ako ga je dohvatila koja kap kise ?! mnogo ste SLATKI pa da se neko nije Slucajno istopio ! HVALA za ove 8-9 iskreno bih bas BAS voleo da vidim taj skup koji biste ocenili 10kom ! Skokni u Brašov u Rumuniju i videæeš poneku desetku :wink: JESI O TOME CITAO ILI DOZIVEO ?! Da si ti' date=' blago meni, BILO ŠTA, proèitao na ovom forumu video bi iz Brašova, slike Yomana, Andreja i mene, pa bi i [b']èitao[/b] i doživeo! Al' odosmo od teme... Ako ti je SMitrovica 10-ka, poštujem, kao što bi i ti trebao i 5-ice i 7-ice i 8-ice. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...