Jump to content

Moto Zajednica

PUMA CIZME,da li uzeti???

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova

Podrav svima

Hteo sam pitati za mali savet oko ovih Puma cizama.Zapravo radi se o tome da mi decko nudi ove cizme i rukavice ,u zamenu za telefon Nokia 6500c,

Gledao sam po forumu vezano za cene i kvalitet,ali me malo buni posto mnogi kazu da ih je bilo dosta na rasprodajama i akcijama za male pare.Ove su nosene,sto se i vidi,jos su sad malo i zaprljane,al ne i mnogo ostecene.Da li mi neko moze nesto reci o trenutnim cenama i da li se ova kompenzacija isplati???

Hvala

post-12266-12879082219155_thumb.jpg

post-12266-12879082220359_thumb.jpg

post-12266-12879082220833_thumb.jpg

post-12266-12879082221749_thumb.jpg

post-12266-12879082222279_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

ovo je bas noseno :)

jbg sad videh da si iz sevojna... ima veliki outlet ... BNBOSS-a... a tamo medj svim uvoznicima i NSport ( PUMA )... vidjah cizme... znam da su poluduboke PUMA driveshift patike oko 4000-5000 rsd...

mislim da je bilo i cizmi ali se ne secam... bem ga...

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

swe je  bolje nego u patikama voziti ja da nisam imao cizme mogao bi se pozdraviti sa nogom tako da lepo ti to ocisti i nosi

• U prolazu, 66 postova

kompenzacija odradjena..na sledeci nacin...TELFON zaCIZME PUMA,LOUIS KAIS,NOV,ORIGINALNI RADIO KASETOFON ZA OPEL VECTRU I 20 EVRA.

Telefon je imao manje ogrebotinice na masci,i bio je pokvasen davno,pa je na displeju imala manja fleka koja se bas jedva videla.al nebitno..Cizme sad izgledaju ovako....

prvo je trebalo dosta dosta da se ociste...

pa onda malo da im se vrati zivota u njih...

post-12266-12879082783853_thumb.jpg

post-12266-12879082785539_thumb.jpg

• U prolazu, 66 postova

To je cist primer sta se desava kad neko uzme nesto dobro...al dzaba kad neume da koristi....tako je za mnogo stvari u zivotu,al na kraju neznas dal je bolje imati pa neumeti,il umeti a nemati!!! :) :) :)

Iskreno ja sam sa cizmicama jako zadovoljan,danas sam sa sinom isao u setnju i bas ih malo nosao,jako su udobne.Za te pare extra,i preporucio bih svakom ko hoce za manje para da ima nesto za voznju,pa i setnju po gradu da uzme jedne ovakve...

\  pored toga ove uopste nisu mnogo nosene,vidi sse po ulosku iz njih,mada izgledaju kao da su presle milion,a ustvari nikad nisu ni bile na motoru!!!!

Sa kompenzacijom sam jako zadovoljan...i mislim da sve ovo nsam skupo platio...

a da evo i slike kaisa...

post-12266-12879082880341_thumb.jpg

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

koliko vredi taj telefon?  Cizme vrede max 40e,kais je u louisu nov od 2 do 5e,kasetofon sem ako tebi ne treba onda si dzabe uzeo jer niko to ne kupuje. E sad stvarno ne znam koliko vredi taj telefon i kako si prosao.

• U prolazu, 66 postova

telefon se polovan na trzistu krece oko 60evra,Nokia 6500c.Mada vec sa rekao moj je imao par sitnih ogrebotinica sa zadnje srane ,i jednom je bio pokvasen pa je imala fleka na displeju,ali nije bila bas bas upadljiva,ali dovoljno  da kad se prodaje utice na cenu.U servisu su mi rekli da oni takav model telefona prodaju za 50-60 evra, amom treba da se zameni maska i diosplej koji kosta 25 sa ugradnjom.Tako da kad sam se preracuno da za moj mogu uzeti nekih 40tak evra i to maximalno,ili koji evric vise nekom ko se nerazume...ja sam za njega uzeo Cizme,Kais,Radio, i 20 evra...sve u svemu zadovoljan sam..

Telefon je ionako samo stajao...i gubio cenu bezveze..ovako barem nesto korisno ;) ;) ;)

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Ja se bavim servisiranjem mobilnih telefona i mogu ti reći da je dobro što si se otarasio kvašenog telefona. Taj će pre ili kasnije da vuče posledice zbog vlage i oksida koji je ostao negde na ploči, i koji nikad ne može do kraja da se očisti. 

Ćuti i uživaj, dobro si prošao  ;)

• U prolazu, 66 postova

Ja se bavim servisiranjem mobilnih telefona i mogu ti reći da je dobro što si se otarasio kvašenog telefona. Taj će pre ili kasnije da vuče posledice zbog vlage i oksida koji je ostao negde na ploči, i koji nikad ne može do kraja da se očisti. 

Druze a kazi mi sta je moglo da bude ovo:

Jednom prilikom mi se desilo da se baterija ispraznila...i nisam vise mogao da upalim telefon nikako,ni na punjacu,niti kad stavim na komp nikako!!I odneo ga u servis i tamo bateriju stavili na neki punjac i ona malo dosla sebi ??? ??? ??? i kad sam dosao kuci napunio normalno i posle je radilo ok?

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Druze a kazi mi sta je moglo da bude ovo:

Jednom prilikom mi se desilo da se baterija ispraznila...i nisam vise mogao da upalim telefon nikako,ni na punjacu,niti kad stavim na komp nikako!!I odneo ga u servis i tamo bateriju stavili na neki punjac i ona malo dosla sebi ??? ??? ??? i kad sam dosao kuci napunio normalno i posle je radilo ok?

Ispraznila se nacisto pa je morala da se "pecne".

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

upravo tako, "pecanje" ili "buđenje" se radi nakon dužeg nekorišćenja telefona kad se baterija isprazni ispod svoje propisane voltaže

ako ti se to "duboko" pražnenje sve češće javlja i nakon redovnog korišćenja i punjenja, ta baterija ti je zrela za zamenu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja