Easy_rider 0 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco pomagajte,hitno je!Honda cbr 600 rr 2006 je u pitanju,motor je razbijen,potrebno je dosta delova pa ako neko ima iste(ili komplet stranca povoljno) neka se javi!Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan reci shta ti sve treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Easy_rider 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komplet oklopi,deklo,hladnjak,maska(komplet prednji deo sa farom) i jos dosta sitnica,ovo je onako ugrubo na prvi pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Po LISTI imam utisak da ti je BOLJE resenje STRANAC, pa da prodas ostatak ti u delove lagano..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Imas na pretrazivacu ukucaj Motocikli-oglasi .com i imas motora stranaca koliko zelis vidio sam jedan kao tvoj oko3000e extra stranac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja pravljene oklope ako te interesuju mozes me kontaktirati na 0658230921. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan viljske sa trouglovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hladnjak,stranice,poklopac rezervara,posalji spisak, sitnice su gadne kad ih nema :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...