Petar 31 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jos ovih par slika ,nemam druge,ovaj tip je oko 180,a devijka oko 165.Ima jos u mom albumu slika gde moyes da uporedo vidis u odnosu na Motoguci falkonca ,iya je java mala,i bmw -ovi .Nece sad ostale da mi posalje,probacu kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je tip od 180,i ostalo,a ono gore sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene na viragu,a dimenzije su mi 196,105 ,pa ti vidi jel ti odgovara velicina e za ovo ti svaka cast, ovo je meni trebalo ko zlata ;D imam isti problem 196/106 i bas me interesovo virago sa jednom slicnom saputnicom hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Virago je sad u Beceju pa ako prolazis tuda mogu ti nabudziti da ovako uzivo sednes i vidis kako ti cuci(bez voznje,to ne mogu bas da trazim od sadasnjeg vlasnika) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 26, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan unapred hvala, kad budem imao u planu, javicu se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to Japanci , cime se podrazumeva da su to lepe i veoma pouzdane mashine. Medjutim, za mene je jedini pravi motocikl onaj koji je V2 Ovo je cisto subjektivno misljenje...medjutim sta god da izaberesh ubedjen sam da ces biti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 26, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jedina stvar koja smeta je ta shto ne zelim da ispadne kao da vozim decije biciklo ;D posto kao sto napomenuh imam 196/106 tako da stvarno ne zelim da ispadnem smesan na bajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawa eliminator 250(bio mogucnost br. 2 kad sam ja nabavljao) je nekako kraci i ima cudan zvuk kao zujalica,pa ti ga ne bi preporucio,a bio je jeftiniji od viraga u to vreme. znači i mene muči sličan problem,ali zbog gore navedenog moram da se umešam. vozio sam i rebel 250 i virago 250,i el 250 na nekoj brzini od 80km/h svi su isti,ali ako pritom treba nekog preteći "el"je za klasu bolji.To se ne zaleće,već leti malo je zvuk lošiji,ali to se da srediti.... moj neki izbor je "el",nego mene muči(a i postavio sam temu po tom pitanju)kakav je po pitanju održavanja...... najgore je što ih kod nas nema mnogo,ali za neku utehu je da se u nemačkoj mnogo teraju,i po kilometraži motora koje prodaju(a švabe kolko znam ne lažu po tom pitanju)prelaze i po 120000(to je najveća kilometraža koju sam našao) Kawa koju sam lično ja vozio je vlasništvo mog prijatelja iz italije,koji je letos došao sa njom bez ikakvih problema(2000 km),on je prvi vlasnik,a uterao je u nju od 92-ge 68000 bez otvaranja motora.a to što je jeftiniji nego virago i rebel,to je po meni samo veliki plus,a jeftiniji je samo kod nas jer ih nema mnogo,pa nije tražena roba......a u cenama novih (istih ovih motora)NEMA RAZLIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...