Peca 1 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo toj nesretnoj Hondi??? Pa sta se onda ja femkam ima i ja da udarim po voznji bez oklopa... Jel moze malo korisnih informacija na kolko ide da skela,do kolko sati radi,cena blablabla...I sto je najvaznije gde je ta kafana i kako se zove :?: E da super su vam i te voznje i slike :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 10, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo max speed 231??? Miko kod koga je bio GPS? :mrgreen: Kod mene ! skinuo sam blokadu na benkici ! :mrgreen: Aha! :wink: Zavidim Vam ' date=' moram jednom i ja tamo!Æe te me vodit? :roll:[/quote'] Sa zadovoljdstvom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj izlet odradio pre jedno 10 godina, i to sa APN-om, i dan danas pricam o tome. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 11, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan takodje zahwaljujem ekipi koja je ceo dan izigrawala anlaser respect .. Dacu ja tebi ... :evil: Nesto si izostavio iz putopisa :?: Riknuo mi anlaser .. pa su momci wezbali malo za trietlon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Riknuo mi anlaser .. pa su momci wezbali malo za trietlon Kakav je to motor koji nema kurblu :?: :?: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 11, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Riknuo mi anlaser .. pa su momci wezbali malo za trietlon Kakav je to motor koji nema kurblu :?: :?: :roll: #-o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 11, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, vezice u ruke i malo utegni one kabliæe, a oklop parkiraj u klonji na bojler, meni se skroz sviða kako ti izgleda bike. Totalni Rat Max fazon! Inaèe, od kada gledam ove putopise, skapirao sam da sam više upoznao našu zemlju nego tokom celog školskog programa u osnovnoj školi. Lepim slikama i komentarima èinite mnogo više nego bilo koji udžbenik geografije. Radite pravu stvar, bravo! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 12, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan [/img][/url] Samo da dopunim.... bilo nas je vise prosle god.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 12, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan [/img][/url] Samo da dopunim.... bilo nas je vise prosle god.... Oooooo daaaaa !!! Pecenje.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...