Mikka 431 Napisano April 9, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas se provozali do Velikog Gradista, Rama pa skelom ka deliblatu (nismo ulazili u pescaru ) pa Kovin, Pancevo (kolaci) i na kraju BGD Sastav: Cure, Zile, Hitman, tajni gost !!! (ubice me Cure!) i ja. Veliko Gradiste Mali predah ! pa divljanje !!! Cure & Hitman Bilo je malo i off-road, prvo Hitman pa ja ! testiram XTX-a Zile i ja, chill out ! Ko' da su videli zabu prvi put ! eh, te moderne generacije, samo discovery channel Ram, utovar na skelu ! (Predlazem novi nick za Hitmana MadMax) Koma, vidi Markovu majcu ! Nije photoshop, filter je u pitanju, ali ne pitajte me, koji i kako, please ! Hitman pozerica ! Cure i ja pored Hitmanbike-a na skeli ! Covek i more (khmm ! Dunav) Ajde deco da se plati skela ! Nije dao popust na kolicinu ! Vrucina ! e, ljudi pa pocelo lepo vreme !!! i napokon kafana !!! pa riblja corba itd... ! :food: Dan izuzetan, masakrirali smo insekte, lepo jeli i jos lepse se izvozali !!! Nadam se da ce te uzivati u fotkama koliko i mi u danasnjem danu ! E, Koma, opet nisam podmazao lanac ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan SUPER samo mogu da kazem i da mi je zao sto propustio sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotke-profi a jos lepsa-pretpostavljam- za.....cija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Svaka vam cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan odlicno,vec sam mislio da ste ovaj vikend zakazali \:D/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 9, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan odlicno' date='iako sam mislio da ste ovaj vikend zakazali[/quote'] A ne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ostavi se FOTOMONTAZE :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 9, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha ! koliko si luuuud ! evo obecavam, necu vise !!! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 10, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan U nedostatku stroma .. morao sam da se posluzim mikkinim bmw-om .. samo da objasnim sekti da su takwi motori ustwari bicikle .. shto se iz prilozenog i widi :mrgreen: :finger: swe u swemu sjajna woznjica i sjajan dan .. i josh koja stotina pod sedlom .. takodje zahwaljujem ekipi koja je ceo dan izigrawala anlaser respect .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 10, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan takodje zahwaljujem ekipi koja je ceo dan izigrawala anlaser respect .. Dacu ja tebi ... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan takodje zahwaljujem ekipi koja je ceo dan izigrawala anlaser respect .. Dacu ja tebi ... :evil: Nesto si izostavio iz putopisa :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Brate ala slikate ti i Hitman SVAKA VAM CAST...zanemeo sam od boja i kadrova...... F E N O M E N A L N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 10, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike, ispale su onako kako i ocekujemo - fenomenalno! PS i lepa voznjica, svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 10, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra tura, lepa voznja i josh bolje slike ! Hitman svaka chast za onaj zadnji tochak ! :shock: Nije photoshop' date=' filter je u pitanju, ali ne pitajte me, koji i kako, please ! [/quote'] Koji filter? Kako ? :twisted: :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bash lepo !!! Fotke odlicne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ostavi se FOTOMONTAZE :finga: A prednji, a prednji!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Po obicaju odlicne fotke i super zajebancija. Blago vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cek ispustio si tog gosta iznenajdenja... Mislio si da niko nece primetiti... I Zika bio sa vama, lepo... A mi nindze? Evo ako me pozovete obecavam da necu da ubacujem dalje od 3 brzine pa da mozemo da se druzimo :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 10, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cek ispustio si tog gosta iznenajdenja... Mislio si da niko nece primetiti...I Zika bio sa vama' date=' lepo... A mi nindze? Evo ako me pozovete obecavam da necu da ubacujem dalje od 3 brzine pa da mozemo da se druzimo :finger:[/quote'] Aaaa gost ostaje tajna !!! :mrgreen: a Zika postao endurac, oce samo da tera po livadama, jedva ga namamili na asfalt ! eto, covek se prosvetlio, batalio eRa ! Juce dobih pouzdanu informaciju da ti nisi bio u stanju da vozis, imao si neke neodlozne poslove ! :finger: Mala dopuna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo max speed 231??? Miko kod koga je bio GPS? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 10, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo max speed 231??? Miko kod koga je bio GPS? :mrgreen: Kod mene ! skinuo sam blokadu na benkici ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, sjajno... Teme koje otvaraju Mikka i Hitman i jos par likova, kibicujem kao da karte igram... Poslije svake slike, jos ljepsa dolazi... Hvala momci, nadam se da se vidimo nedje po puteva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaljavi 1 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i ne mogu da prezalim sto nisam bio sa vama.Sledeci vikend svi zajedno !!! :!: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 10, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Što bi vi mladi rekli: "rispekt!" :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo max speed 231??? Miko kod koga je bio GPS? :mrgreen: Kod mene ! skinuo sam blokadu na benkici ! :mrgreen: Aha! :wink: Zavidim Vam , moram jednom i ja tamo!Æe te me vodit? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...