Jump to content

Moto Zajednica

Polovni Dainese!

Recommended Posts

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Moram da se pohvalim ovime:

b69f_1.JPG

Upravo sam ga osvojio na Ebay za sitne pare i presrecan sam!!! Samo sam jos uvek u neverici jer sam ga uzeo za BAS sitne pare (20CHF) a prodavac mi jos nije odgovorio (upravo se zavrsila aukcija) a nisam ranije kupovao preko Ebay-a... osim sto sam uzeo i jedan projektor danas za malo vece sitne pare (160CHF)... i dogovorio se sa covekom vec i platio preko PayPala... no nije to tema...

Kako sam citao onaj Help na Ebay, garantuju mi kupovinu, iliti ako ne dobijem ono sto sam licitirao, prodavac umire u najstrasnijim mukama :):lol:

Je li imao ko iskustva sa Ebay-om???

E, da, kako vam se cini Daineze i to kozni??? Jelda da je pravi studentski 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

sto se tice Ebay-a kupovina je sigurna sto posto.

koza Daineze je prava stvar' date='samo mi se cini kako vidim na slici da je ovo odijelo natko dobro iznosio[/quote']

Ja sam prethodnu sezonu preterao u teksas jakni tako da mi je i iznosena koza VELIKI napredak... sirotinja sta ces:)))

A i da je nikakva prezalio bih 20CHF, to je 1.000 dinara i neka me postarina u Swici kosta jos 20CHF, nije mi odgovorio za cenu postarine a kako je prodavac u Swici a imam i rodjake tamo tako da cu se lako organizovati...

E, da, ne rekoh da je menjan rajfeslus (Reissverschluss Zip nicht Original) al s'obzirom da su to svajcarci i da taj Dainese vredi brdo para sigurno je odradjeno kako valja... a i pantalone su rasivene (Hose leicht defekt (Naht)) sto se opet lako da srediti... bar se nadam!!!

Sad izvinte sto smaram sa nekim polonim dronjkom... ebiga, sirotinja... :cry:

najbitnije je da ti budes zadovoljan' date='s to se tice cijene,stvarno je badava[/quote']

Ne da je badava nego ne znam ni sam... to je mozda kilo jagnjetine... a sta je kilo jagnjetine, ni za zub... jelda YO? :lol::lol:

Pih..predjelo! :food: :omfg:

Trebalo ti je celih 5 minuta da se javis... cim se pomenula jagnjetina. :lol: Jagnjetina je cudo!!!!

Salu i Off na stranu, cim bude bilo u mojim rukama, a bice nadam se, javljam vam kako sam prosao i da li castim!!!!

E neka za pocetak je super' date='sledeca trgovina ce biti bolja,ovo je da vidis kako sve funkcionise[/quote']

Ma, izlicitirao sam 12 stvari dosada... mnogo mi se svidelo :) Naravno nije sve za mene... videla tetka neku vitrinicu pa komodu pa... i sve za neke smesne pare... Mislim, gledao sam ebay i po drgim zemljama pa nije tako... recimo trosed 2,2 metatr sirine za 10chf... ne salje postom nego mora da se ode licno! a zena je poslala svoj broj telefona pa ostaje da je tetka nazove kada se vrati preko i da se organizuje...

Malopre sam po prvi put i platio preko PayPala (onaj projektor) pa ne znam sta ce biti... to mi je malo vise para, valjda nece da me zahebu... Kad bi samo NAJZLI bio raspolozen da napise jedno usutvo Ebay for Dummies... pa da bijem glavu i da je brinem da nece neko da zloupotrebi ovi kraditnu karticu i da mi posalju neispravan projektor ili sta vec...

Ziv nisam, uleteo sam dosta euforicno u ovo, sve je pocelo tako sto je tetka rekla da cu da upropastim svoje zdravlje na motoru bez opreme; a ja nemam para; a on ima ovamo jeftino... itd... eto postah opasan Ebay kupac...

Poludeo sam bio juce kad mi pobegle IXS pantalone zato sto je mene internet zezao u poslenjim minutima aukcije... a ja jos uvek drzao ebay na nemackom koga slabo znam... mozda ne bih ostao gladan tamo ali nesto vise od toga...

Videcu kada dobijem nesto od ovoga sto je izlicitirano pa ako me Najzli ne pretekne da napisem neko upustvo ako ima interesenata za igrarije...

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

2 sstruja> pa napisi ti ukratko kako si dosao do paypall naloga, sa kojom karticom, itd.. mislim da ce ljudima dosta koristiti.

2 sstruja> pa napisi ti ukratko kako si dosao do paypall naloga' date=' sa kojom karticom, itd.. mislim da ce ljudima dosta koristiti.[/quote']

Kao sto rekoh, dosla tetka iz Swice sa svojom kr. karticom... a tetka ima poverenja u mene :twisted: Inace sa bilo kojom karticom iz nase zemlje je nemoguce doci do PayPala za sada... Naravno tetka zna sta radim sa njenom karticom i sve cu da joj kesiram na ruke sto potrosim sa iste! mozda :twisted: :twisted:

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

nikako bilosta da uradis uhvatice te pre ili kasnije i izgubices i novac koji imas a imas na paypall racunu. Pogledaj na ES-iu ima dosta tema sa tom problematikom a odgovor je jedan = Srbija nemoze da koristi pay pall !

• U prolazu, 18 postova

Strujo,

ja sam kupovao vise stvari preko ebay-a,americkog.Doduse ,bila je kartica mog druga,koji je tamo.

Ovako,

porucio sam stvari u iznosu od jedno 800 evra.

Na svu srecu ,SVE JE STIGLO,osim jednog parfemchitja,koji je moj mali burazer namenio devojci :).Jbg,nije gledao,parfem se ladno nalazio u Engleskoj,a ebay americki.A da,ja sam narucivao adresu mog druga,u

Americi,pa mi je on slao,nesto postom ,nesto brodom.

Pored ovoga,jos jedna stvar nije bila kako treba.Recimo,narucio sam vezove za snowboard,extra po skoro duplo jeftinijoj ceni nego kod nas,i naocare,od nekog drugog tipa.Vezovi stignu,sve ok,ali naocare POGRESAN MODEL!!Mada bile su ok,jos rezervno staklo,tako nije strashno,obzirom da su mi one bile sporedna stvar.

Sve u svemu,moje iskustvo sa ebay je pozitivno,kao i mog drugara.On i njegova zena non stop pazare na ebay-u i kazu da su extra zadovljni.

Jbg,mozda sam malo opsirno objasnio,ali sve u nameri da te ohrabrim ,ne bi ti iscekivanje lakse palo :)

Znaci jos mi se nije javio prodavac za ovaj Daineze i za jos neke stvarcice... sad mi nije jasno da li mi je kupovina garantovana ako sam izlicitirao ili pordavac moze i da ne proda ako mu se ne svidja cena.. obe stvari koje sam izlicitirao je placanje pouzecem robe.. znaci kad mi stigne ja platim...

Da napomenem da su stvari u CH i na adresu u CH treba da posalju.. znaci nigde se ne pomnije srbija... tako da zbog toga nije :)

• U prolazu, 18 postova

Ako si izlicitirao ,i pisalo ti na kraju 'CONGRATULATIONS!',onda si dobio ;)

tako je bar kod mene bilo.U principu,ne desava se da se neko predomisli,ako ti je odobrio kupovinu.

Isto tako,postoji opis kupca,nesto kao knjiga utisaka.Svaki prodavac ima.

Na tom linku njegovi kupci ostavljaju svoje komenare,pohvale,utiske i sl.

Bas da bi pomogli sledecem kupcu.Ja to uvek PRVO pogledam,pre nego

sto nesto porucim.Cim vidim da je nesto kilavo,batalim :)

Juce mi se javio ovaj lik za odelo... verovatno bio na odmoru, bili i tamo praznici... a ja vec izlicitirao i kupio jedne kozne pantalone... tako da cu videti, nije to puno para...

Ovaj nije imao nijedan feedback... za to sam znao, nego nisam znao kako idu neke trivijalne stvari... No, ima vremena, ja sam to zbrzio bio te kupovine pa kad posle vidim sta sam sve uzeo i koliko treba da se plati... ima da ne jedem leba mesec dana (a ne jedem ga vec 3 meseca :) )

Kad mi stigne Daineze i kad se uvucem u njega prenecu utiske, sad se samo nadam da nije neko groblje... :(

gali mozes da nadjes neki kombinezon ali iz dva dela da bude zelen u jako dobrom stanju i kolkio kosta

Verovatno se moze naci, prodaje se na Ebay svasta ali i meni cine usluge da to kupim a kupujem za sebe... znaci ne pravim posao od toga... Znaci neko u Swici mora da ode da pokupi to pa da mi onda posalju to za Srbiju, transport ovog odela ce me kostati vise nego samo odelo...

A da moze da se naleti na jeftine stvari moze...

npr ova jakna

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=120106913989&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=002

a tek stvari koje nisu vezane za motore:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=190100787154&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=009

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=230111601808&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=013

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=120108572993&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=002

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=120102340718&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=002

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=110109265509&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=001

i tako dalje... Fora je sto Ebay u CH izgleda nije toliko popularan; istini za volju neke tehnicke stvari dostizu dobre cene, valjda je takva struktura ljudi koji kupuju...

Ako imas nekoga u inostranstvu moli, kumi pa mozda i iskukas nesto :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja