Ecko 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,pre sam pitao o yamahai 50 dt ali nisam imao nesto puno izbora tako da cu traziti misljenja od vas pa da razmislim i da stavim sve na papir sta mi izadje nesto malo povoljnije a da je u dobrom stanju a da mi se isplati i po ceni i po kvalitetu.Ne trazim ja bog zna sta(nisam mislio da dam 2 dinara a da dobijem nesto sto vredi 100 din.) Spreman sam da dam oko max 800 eur. MAX.Motor koji je najstarije '96 god! bilo kakav motor sto mislite da vredi,bacite link da pogledam i naravno misljenje o tom motoru. - Hvala unapred. Ecko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ecko 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nece da mi pomogne?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan derbi senda 50, aprilia pegazo 50, ja bi lichno to jurio. Mogu da se kituju na 80 ili 90 kuba trajni su, delovi mozda mal skuplji al jbg. Jeftinija varijanta je tomos atx koji opet moze se nabudzi sa BT delovima, al to ja ne bi uzimao, stalno ima neshto se sredjuje. Ima i onaj triger shto prodaje sprint isto 2T mashina dobro utegnuta, al za kitovanje ne znam dal postoje opcije kod nas (bash ga juche vidoh sa dva momchica i lepo je isho). Yamahu nisam probao, ali kazu da je dobar motor. Nazalost za do 800e imash se pomuchish da nadjesh jer te dobre 50ice koshtaju kao i dobre 125ice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6995 Napisano Jun 17, 2010 MotoDJIR.com, 1389 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio ET2....Vespa Ima delova...vecina odgovara do Liberty-a,a njih u Srbiji ima kao Yugica... Ne kvari se...nikada...samo dobro ulje i vozi... Ima taj retro izgled koji nikada ne zastareva.... I moze fino da se nabudzi...na vise nacina...na 80ccm,a ako bas zelis moze da se stavi motor od 125ccm,koji ima polovnih za 150e i vozzzi... Jedina mana...slabo se prodaju...svi ih cuvaju za sebe...i drze cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa šta ćeš bolje od one jamahe ne forumu 650 evra, sve naredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ecko 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja nemogu da vozim od vise nego 50 ccm jedino ako je na maloj daplici registrovan.Ja za PSP u augustu polazem dotadam moracu da nadjem motor.APN i ATX nisu losa varijanta sve u svemu necu jerima da se gluparim snjim sa popravljanjem sta necu.Derbi mi se bas svidja al gledao sam cene pa sam znao koliko je sati,isto tako i aprilia .na forumu sam video ovu od 96 god ymahas dt izgleda fenomenalno,cena je ok a i svasta je izmenjao...licno cu da pogledam ako nece da proda do auvgusta pa cu najverovatnije tu da kupim.Ako slucajno ne,zato ste vi ovde de mi pomognete da izaberem tako nesto slicno za tu cenu. Ae inace ja hocu cross-enduro necu skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ecko 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...