shandor 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam nove nalepnice i sad imam problem kako da skinem staru...jako tesko ide gotovo nikakoooo...ako neko ima iskustwa neka mi objasni...HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ugrej je fenom i lagano odlepi dok je topla. Ako ti ostane lepka na farbi samo na krpicu ULJANI (nikako nitro) razređivač i skinuće se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan HVALA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 16, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan WD-40 skida da ne poveruješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio prošle godine Pandu, imao sam isti problem sa onom bezveznom TELEKOM ITALIA nalepnicom Iz cuga je skinula vrela voda iz ketlera Znači, nikakva hemija, samo vrela voda Obrnuta fora je kad lepiš: hladnom vodom nakvasiš i nalepnicu i podlogu, pa zalepiš. Onda istisneš vodu bez problema, a ako se zezneš, lako se odlepljuje, bez oštećenja nalepnice i bez ostatka lepka na podlozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan WD-40 skida da ne poveruješ. Provereno, i ne ostecuje farbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa auta skidao nalepnice i za ciscenje sam koristio medicinski benzin, mada i vruca voda zavrsava posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan fen topi lepak tako da se skida ko od shale pole samo nekim wd-om ili med benzinom da se speru ostaci sa povrshine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan a moze i sa najobicnijom spuzvicom za pranje suđa i malo vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ovako zvuci profesionalnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Jun 17, 2010 Ne silazi, 6588 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Neki ostaci lepka se skidaju alkoholom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ma jedva sam je skinuo...pocela je plastika blago da mi se deformise pa sam morao da je vracam nazad haos od posla....srecom swe je dobro proslooo... zaci toliko cwrsta nalepnica haos...a ostatam lepla sam skinuo sa uljanim razredjivacem....ispolirao i zalepio nalepnicuuuu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan kako skinuti onu koja je prelakiranaa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam farbao moju apriliju sve sam prste izgulio skidajuci(fabricke nalepnice) nije pomagao ni nitro razredjivac,ni uljani,ni benzin,ni grejanje,nego spaklica pa polako,a lepak samo smirgla. A lakiranu nalepnicu skidas spaklom al ces sjebati lak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam farbao moju apriliju sve sam prste izgulio skidajuci(fabricke nalepnice) nije pomagao ni nitro razredjivac,ni uljani,ni benzin,ni grejanje,nego spaklica pa polako,a lepak samo smirgla. A lakiranu nalepnicu skidas spaklom al ces sjebati lak. drugi put kad farbas kupis skid za boju skida i farbu i nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ....ispolirao i zalepio nalepnicuuuu.... Chime si polirao plastiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan posto si uspeo da skines nalepnice sad znas da ti motor farban pre nego sto si ga kupio, ukoliko ga ti nisi farbao naravno, posto se fabricke nalepnice lepe, pa se preko nih lakira motor, tako da ih je prakticn ne moguce skinute da se ne oguli farba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam farbao moju apriliju sve sam prste izgulio skidajuci(fabricke nalepnice) nije pomagao ni nitro razredjivac,ni uljani,ni benzin,ni grejanje,nego spaklica pa polako,a lepak samo smirgla. A lakiranu nalepnicu skidas spaklom al ces sjebati lak. drugi put kad farbas kupis skid za boju skida i farbu i nalepnicu i topi plastiku ! sve radi ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goksi-gsr 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo sta mi se desilo,nekom momku sam dao mi uradi airbruhs,naravno da nije skinuo nalepnice sa repa,pa sam sad dao Goranu iz Mirijeva da ni to decko sredi,reko je da je to najgore moguce da se uradi jer ce sad problem da se skinu,pa to ide do smirglanja i spric git Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam farbao moju apriliju sve sam prste izgulio skidajuci(fabricke nalepnice) nije pomagao ni nitro razredjivac,ni uljani,ni benzin,ni grejanje,nego spaklica pa polako,a lepak samo smirgla. A lakiranu nalepnicu skidas spaklom al ces sjebati lak. drugi put kad farbas kupis skid za boju skida i farbu i nalepnicu i topi plastiku ! sve radi ! ;D Znam to ne bi nikad ni pokusavao,jer znam kako izgleda plastika posle farbo skida . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Chime si polirao plastiku? ne plastiku nego rep...pa sam samo rekao plastiku....a sad neznam nikada nisam video cbr f3 u org stanje pa me interesuje dali s joj i plastike na repu fabricki polirane...a drug ima k7 i nikada nije farban a nalepnice nisu prelakirane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Chime si polirao plastiku? ne plastiku nego rep...pa sam samo rekao plastiku....a sad neznam nikada nisam video cbr f3 u org stanje pa me interesuje dali s joj i nalepnice na repu fabricki lakirane...a drug ima k7 i nikada nije farban a nalepnice nisu prelakirane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...