Jump to content

Moto Zajednica

Goksi-gsr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Goksi-gsr

  • Rođendan 21.01.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Goksi-gsr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Imas dobrog majstora za karburatore na Karaburmi meni je radio na GSXR,nalazi se u ulici Pere Djetkovidja covek samo to radi samo sto moras da mu skines karburatore
  2. Pa to je dete,neka me je laka zemlja. moje saucesce porodici.
  3. Druze ja sam probao fenom da savijem kad sam pravio soferku za camac,sa velikom povrsinom sam i uspeo nekako da se izborim ali sa nekim manjim i ivicama koje sam morao bas da oblikuje zbog nosaca sam skroz sjebao. ima neki momak u Marinkovoj bari kod Bobana sajle sto radi sve te zajebancije,kazu da nije skup i da je skroz dobar.
  4. Nije to losa prica sa raftingom nego to se nekad zvalo forsiranje reke u vojsci.HA HA.Ajde druze stavljaj pa da vidimo sta se desavalo.
  5. Druze koliko imas do tog Milogosca,nemogu da ti kazem tano koliko je u Milordu jer sam bio prosle godine.
  6. Druze vidi vilu Milord na Palicu,perverzija tamo odem sigurno jednom godisnje,ima sve zivo od djakuzija do unutrasnjeg bazena.
  7. Brate vidi Palic nije los za takve akcije,nije ni skup nesto preterano,samo sto je malo dosadno za voznju sve ravno,klopa im je strasna zacinjena i masna kako je nanjbolja.
  8. evo sta mi se desilo,nekom momku sam dao mi uradi airbruhs,naravno da nije skinuo nalepnice sa repa,pa sam sad dao Goranu iz Mirijeva da ni to decko sredi,reko je da je to najgore moguce da se uradi jer ce sad problem da se skinu,pa to ide do smirglanja i spric git
  9. E super sad imamo i vezu za hotel,druze ja ti pricam sta sam cuo
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja