povlodri 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko sta od plastika za suzukija, treba mi prednja gde ide far i ona velika leva... i far ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti motor prekjuce na Maloj vagi prislonjen uz drvo i polomljene plastike i staklo okolo... Sta se desilo :-[ ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan pa onde ispred banke mi covek presece put i ja se ocesem o njega, skoro da sam se zakucao (za malo) i sve ogulim ruku, polomim prst i pocepam ga... dok sam ja tako krvario raspravljali smo se da li sam ja njega preticao sa desne strane ili je on meni preseko put... i posto nigde nije bilo razdelne linije a onde negde pocinje suzenje puta ispalo je da sam ja njega preticao sa desne strane... medjutim kad sam se ja posle 3 sata vratio iz urgentnog centra usiven i ugipsiran malo sam bolje pogledao i ipak se nazire linija... sto znaci da sam ja isao desnom trakom, a on se naglo parkirao iz leve i presek'o me... jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan E jbg... Aj drz' se i da se brzo vratis na drum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...