Zmajcek 1 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Voz itekako prolazi tom prugom, jer je to pruga BG-SU. Sta da kazem, ja sam vec navikao pa mi nekako ni ne smeta. ;D Voda se maaaalko povukla, ali trenutno od tog poljanceta skoro nema nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da mogu satori po dvoristu da ne moramo u camcima da spavamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citam ovo i sad mi dodje da upalim dekicu pa da malo plachete..... jes da trosi vise ulja od benzina, jes da su gume loshe al bi ga vozio samo da je registrovan. Idem danas da ga upalim i da se vozim u krug ispred garaze Racunajte na mene ali sa plastikom i aluminimumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Mackov Kamen se izgleda otkazuje..do daljnjeg..videcemo.. Onda nam se otvara taj datum.. ili posle njega u zavisnosti od situacije.. 3. je mz skup u Strmostenu..idem u izvidnicu..ipak imam i mz-a Zmajcek hvala puno na velikodusnoj ponudi..ipak brzi vozovi Srbije i razuzdani bajkeri..ne idu.. Ako tamo bude izvodljivo nase okupljanje(Lisine, Strmospizd kakovec)..to deluje kao dobitna kombinacija.. Jos dan, dva da vidimo Kamenov ishod zasigurno..ondak moze polako spisak..Pravi, tacan zbog pravljenja adekvatne pripreme.. Tovljenja prasica i ostalo.. D) Vise drugara mi sugerise da je tamo do kinder OO Slusamo starije i iskusnije, a dovoljno smo i mi matori i ozbiljni da organizujemo sve kako dolikuje Srpskom Bajker Domacin Coveku.. @naravno da nema veze scime ko dolazi..samo da napomenem da nas NIKADA nisu plavci zaustavili..kada smo u urednoj koloni, pristojne brzine sa sve opremom na sebi.. Moze samo pozdrav svirenom Polazimo organizovano iz Beograda u npr. 10 h i vracamo se takodje zajedno..ko hoce..ko nece ne mora.. Video bih tamo i za neki tvrdi smestaj..cisto da ima i moze za one koji nece shatorisanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Samo dajte datum pa da vidim da li sam slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je kao sekta a pretvorilo se u drustvo ljubitelja dobre hrane. Ocu i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan S`obzirom da lokacija jos nije odabrana... Pored mene ima jos pecarosa tako da bih ja licno voleo da ima neka voda pored gde mozemo da zabacimo ali cu se povinovati vecini. Ova lokacija sto je zmajcek predlozio mi deluje sasvim pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo iskulirali temu..da bi prosle zvanicne bjb voznje.. Ovo je internointernacionalnisegamega skup ;D pa ne bih da se poklapa i preklapa sa bilo cijim.. Uglavnom, vodopad Lisine i Strmosten, strmospizd kako god..se cini kao trenutno najbolja lokacija za nasu zajebanciju.. Ocekujem 10-20 do 30 motorina..sto plastikanera sto gvozdenjaka...nebitno svi vole gulash i zajebanciju pa se vodimo time.. Probacu sad za vikend nekako da banem u izvidnicu..i ipak pogledam i za neki tvrdi krov smestaj..pa ko hoce moze u sator..a da postoji i tvrda varijanta..Cinimi se da su bili neki bungalovi oko Lisina..ali ne mogu da nadjem temu..bio je izlet jednodnevni do tamo.. E sad ostaje datum tj. koji vikend? 3. i 4 . je Dunavska tura mesto Kamena i ostaje sledeci vikend 10. i 11. juli ! ;D Ovo bi mogao biti konacan datum..detalje idemo u ponedeljak..5. Toliko..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh..kad Lajko nece u pomoc... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=35393.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazete za ovo.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34060.60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 30, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh..kad Lajko nece u pomoc... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=35393.0 Ih bre Vlajko, a ova tema?? http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=11707.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Lalajko Toliko visim na forumu..a ne videh temu.. Pogledacu jos malo kasnije..ali Strmosten najbolje zvuci.. Za viken proveravam tehnikalije..pa idemo tamo... A DovlaTomin kamp nije radio pre 2-3 nedelje.. B. Crkva mi je suvise sterilna sa takvim propisima..Takodje i Gaj..to cemo jedan na dan.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, juce smo sedeli na Borskom jezeru..i gazda objekta Golub..nam nudi mesto za kamping..tvrdi smestaj(za 300din) i dzabe klopu..Samo da dodjemo i pijemo..Objekat mu je na vodi.. jedan od dva jedina tamo.. Put do tamo je odlican, bez mnogo saobracaja i ide kroz brda i doline..Cinimi se da je oko 150 km preko Zagubice..Ovi uslovi mi se cine prihvatljivi..covek ima u kuci 11 lezajeva..a ima i komsije..Gazda je bajker, i eto nekako bi se mozda i nasli..Tamo je stvarno prelepo..mozda je malo urbanije..ali mislim da je opusteno..Sad je bio moto skup.. Nudi covek i ozvucenje..kao i plesacice..ali zadrzao bih se na zvuku..To iziskuje neidjenje kolima i manjak peripetija.. Sator za satordzije, krevet za Jeremije.. Sta mislite o tome? Malo mi je blizu odmah ovaj vikend..ali protesti su sledeceg..i dalje krecu odmori... U Strmostenu su ljudi bili..ali ipak bih se moralo otici tamo i detaljno ispitati teren i napraviti dobar plan.. To se nebi moglo izvesti za ovaj vikend..vez za neki od narednih.. Ono, uvek ce neko da ne moze..ali sta da se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slikah tamo..ali evo nekih pozamljenih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eo nadjoh neke fotkice sa relija..Radi se o drugoj tj. krajnjoj strani obale gde se moze kampovati-blejati..Ima i jedna napustena ogromna kuca..jbga imam samo sliku iznutra..spolja se osvetlio film ;D Jebi ga neamo more, al imamo to sto imamo..i bas je lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E tek sam sinoc shvatio da je za vikend Exit.. Onda sledeci vikend protest.. Hebi ga, onda cemo ovu voznju i druzenje odloziti za neki prazan wikend.. Ima vec nekoliko odlicnih lokacija..gledacu u medjuvremenu i neku izvidnicu da udarim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me ne ubiju obaveze mogli bi zajedno u tu izvidnicu, da se izviždimo malo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...