pegaso 28 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan tražio sam po internetu i slabo ima, pa ako neko zna... prodavnice u beogradu ili neki sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje zainteresovan za ove kacige i negde na netu sam iskopao da ih u BG-u prodaje firma Shop Ivest medjutim jos uvek nisam stigao da ih obidjem tako da nisam siguran da li ih jos uvek drze. Imaju tri prodavnice http://www.shopinvest.rs/kontakt.html pa vidi ako ti je neka u blizini. Bilo bih ti veoma zahvalan ako bi nakon toga okacio neke cene kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Širo u Metrou i u prodavnici AS na Vračaru, cene od 3 do 6 K dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Širo u Metrou i u prodavnici AS na Vračaru, cene od 3 do 6 K dinara. Da li je ovo za Metro sveza informacija? Prosli put kad sam bio nisu ih imali. Da li su samo Jet ili je ostalo i Fullface i ako nije problem da nam kazes gde se otprilike nalazi AS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan As ti je gore na Vračaru, u Žičkoj ulici, imali su sve vrste Širo kaciga pre nedelju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe pogledaj u Tempu kod Kvantaša i tamo imaš i one narandžaste Jet i neke fullface... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E, znas gde ima, u jednoj prodavnici (ne znam kako se zove) auto i moto kozmetike, malo iza Beogradskog dramskog na Crvenom Krstu, u Zickoj, prema Vojislava Ilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala. nisam u beogradu ali idem tamo, pa bi mi lakše bilo preko nekog e šopa ili da mi pošalju nekako. videću kad budem išo u metro ako se ne proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan OtoTop je uvezao te kacige i prodavnica u Žičkoj je njihova. Prodavnica se zove Auto Sport pa proguglaj broj telefona. Evo ti sajt mada je to velikoprodaja pa ih kontaktiraj. Mislim da neće biti problem da ti pošalju: http://www.ototop.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal bi mi stvarno poslali iz veleprodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozoveš pa pitaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ih pa da si napisao da zovem shiro.com trebo sam da zovem da pitam? ototop uvozi direktno od shira i ne verujem da će baš meni da šalju ipak hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ih pa da si napisao da zovem shiro.com trebo sam da zovem da pitam? Ja ti lepo napisao koga da zoveš ako ti treba kaciga a ti ako hoćeš zoveš a ako nećeš nemoraš. Ne razumem šta je tu smešno ali ok. Meni je potpuno normalno da kad neznam gde nešto da kupim kontaktiram proizvođača da mi da kontakt podatke regionalnog zastupnika pa onda njega kontaktiram da mi pošalje ili da mi da kontakt meni najbliže maloprodaje, naravno ako svega toga nema na sajtu. U tome, u današnje vreme Interneta i razvijenih komunukacija, ne vidim ništa čudno. A ovo što sam ti napisao je zato što se radi o nekoj mojoj familiji koja drži tu firmu i zato sam napisao da mislim da neće biti problema da ti pošalju, a ako ne ono bar da te upute gde najbliže možeš da kupiš kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, bilo bi zgodno da napises lokaciju sa koje postujes, jer bi se neko sigurno prosetao i nabavio ti telefon/informaciju, kada vidi da nisi iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...