Čika Dule 152 Napisano Jun 15, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Život teče dalje, nešto se mora jahati. Sređujemo, popravljamo, osposobljavamo... pa se posle vozimo. Iiiiiiidemo dalje! Ko hoće da pomaže, izvol'te. Biće dočekan s dobrom dušom i zahvalnošću. Ko neće da pomaže, nek ne odmaže. Mis'im realno, br'te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,ajmo na posao...za teg znam da fali,radim na tome da se isti nadje dobar,ovi do sada nisu bili. Sada kad je agregat ,,dole,, uzmi i ofarbaj ga celog,da se posle ne smaras,ide to brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 15, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,ajmo na posao...za teg znam da fali,radim na tome da se isti nadje dobar,ovi do sada nisu bili. Sada kad je agregat ,,dole,, uzmi i ofarbaj ga celog,da se posle ne smaras,ide to brzo. Radilica mi stiže sutra, prekosutra. Možeš da obustaviš potragu. 'Fala za potragu do sada. Farbanje mi se ne uklapa u koncepciju zamišljenog mi izgleda magareta, al' videćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...