đunta 4192 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pošto verovatno niko ne očekuje pa i ne čita, da se na oglasu prodaju kineske gume, evo ja bi možda prodao http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56308.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih moje menjao za neke sa zvucnim imenom menjam nepoznatu devojku za proverenu babu!ako je baba testirana po svim vremenskim uslovima! moje devojke presle 3.000km, ali bih menjao za stariju, iskusnu po svim vremenskim uslovima! mlado,ludo pa se ne snalazi po kisi!A i ja neiskusan, pa mi trebaju starije iskusne gume da me nauce kako se vozi po kisi posto sa ovima ne umem i ne smem! Unapred zahvalan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...