M a R k o 398 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 98 god,redovno servisiran, Ja sam vlasnik,presao je 54200. Na 52500 uradjen servis ventila i karbova u 3t racingu, Gume (Continental contiGo),lanac i lancanici presli 5000km, dok je ulje treutno na 3000km (menjam na 5000,nekad i pre) Plocice menjane u avgustu prosle god (Carbone loreane A3+) Motor je trenutno bez ulaganja.Cena 1700, 064/212-44-37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor sretno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 15, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lep primerak! a cena, ja mislim, i vise nego korektna! srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lep primerak! a cena, ja mislim, i vise nego korektna! srecno s prodajom Mislim da je to realna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 15, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga uzivo, stvarno je bez greske ! Pozdrav i sretno sa prodajom !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, interesuje me dali je motor registrovan ako jeste do kada i koliko ima kw. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, interesuje me dali je motor registrovan ako jeste do kada i koliko ima kw. reg do kraja feb 2011,ima 44kw (60ks) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ne ide uz motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Poto se dosta dama raspituje za ovaj zenski motorin iste dobiajju ruzu u boji motora ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan jedan od lepsih gpz ova koje sam video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 17, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan jedan od lepsih gpz ova koje sam video. Lep,ocuvan,vrlo jeftin..kakve se sve kante prodaju za vece cene,cudi me kako jos nije prodat...Srecno sa prodajom Mare.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan jedan od lepsih gpz ova koje sam video. Lep,ocuvan,vrlo jeftin..kakve se sve kante prodaju za vece cene,cudi me kako jos nije prodat...Srecno sa prodajom Mare.. Polako,prodace se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam dečka ali vidim da je motor extra, još za ove novce ja neznam šta kupiti sem skutera.Srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod mene vec trecu sezonu,kupljen sa 25700km, od kako je uvezen bio je u Mladenovcu,tako da sam znao od koga kupujem,motor nije vozen dok nije dosao u moje ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 30, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Marko prica, motor je cuvao kao svoj kilometraza je nabijana na putovanjima tako da ko se odluci nece pogresiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Marko prica, motor je cuvao kao svoj kilometraza je nabijana na putovanjima tako da ko se odluci nece pogresiti. right! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ode mali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...