pegaso 28 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je aprilia pegaso 125 2t. ne znam koje ulje da sipam u menjač. sad mi je sae 90 ali je mnogo gusto pa me zeza kvačilo dok je hladan. u manualu piše sae 30 alii našo sam samo za dizel motore. jel ima negde sae 30 baš za menjač ili mogu i ovo da sipam? i jel može da se sipa motul transoil 10w-30? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan svi se voze, nema niko da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jedno i drugo,nebitno sto je za dizel motor.Menjacu nista ne fali i ako se sipa bilo kakvo ulje(ova dva sto si naveo ti odgovaraju)samo da ga ima koliko treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj po manualu i nema da te boli glava, vidi u Lavu u Jablanickoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...