Jump to content

Moto Zajednica

Trke 50cc

Recommended Posts

Guest gasa

PU jebem ti, a basdh sam hteo da se iskusam na nekim  trkama, na kartingu uvek trsim druge, svaki put mi neko pridje da me pita jel vozim negde, a na skuteru derem sve bukvalno sve na koje sam do sad naiso, karting sam trebao da vozim, ali moji odustali zbog finansija,  a ovo bilo besplatno e jbg.

Video sam neku trku na sos mislim da su se vozili skuteri yamaha aerox 50 ccm3, i to fabricki!

Mislim da sam tu mogao dobro da prodjem, pogotov kada sam video koliko oklevaju da se preteknu, i kako ulaze u onu shikanu!

Mada dobro pitanje ostaje, ja neam pravo nishta reci, jer se nisam ni okushao, i opet mogu samo reci da zavidim tim momcima koji su vozili, i da kakvi im god rezultati bili neka nastave!

brate to za scootere sam i ja mislio pa sam se uverio, ne voze se aeroxi nego Keeway Focusi, i ako mislis na sikanu u kraljevu, ne moze brze da se prodje, jako je uska  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 29 postova

brt ne znam shta da ti kazem, motori su bili crni svi isti pa nisam mogao bash najbolje videti ali mi je prednji deo liceo onako po gabaritima licheo na  aeroxa, a shto se shikane tiche, brt ovo shto sam ja video je bilo sramota, jer su ljudi isli pravo po sredini shikane a dabi se tuda proshlo mora se suvishe usporiti, bolje bi bilo da su shikani prishli pod malo vecim uglom i pod vecom brzinom, ali dobro, ja mislim da je to bila voznja u vozicu, barem na osnovu onoga shto sam ja video.

Opet ja nishta nisam uradio pa nemam ni  pravo da kritikujem!

Guest gasa

brt ne znam shta da ti kazem, motori su bili crni svi isti pa nisam mogao bash najbolje videti ali mi je prednji deo liceo onako po gabaritima licheo na  aeroxa, a shto se shikane tiche, brt ovo shto sam ja video je bilo sramota, jer su ljudi isli pravo po sredini shikane a dabi se tuda proshlo mora se suvishe usporiti, bolje bi bilo da su shikani prishli pod malo vecim uglom i pod vecom brzinom, ali dobro, ja mislim da je to bila voznja u vozicu, barem na osnovu onoga shto sam ja video.

sikana je veoma uska, a ne vozi se vozic nego su svi motori isti, identicni...

inace tom sikanom i u klasi 1000 prolaze po sredini ;D

• U prolazu, 29 postova

Vozili su jedan iza drugog u grupama po 3,4, a tu se sa hiljadarkama ne moze proci tako jer se njena snaga ne moze lako obuzdati! dobro polako choek nisam nishta loshe rekao pogledaj ovu moju rechenicu

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400

Za trke u skuter kupu jos nije kasno za prijavu.

Sledeca trka je u nedelju na Batajnici ko hoce moze da dodje da se prijavi a potrebno mu je sledece:

Da je star izmedju 10 i 20 godina da izvadi lekarsko ,da ponese sliku kao za pasos ili licnu kartu ako je maloletan saglasnost roditelja

za ucestvovanje u trkama.Oprema se podrazumeva kaciga,jakna,rukavice ,pantalone i kozne patike(cipele)

Eto i to je to pa ko misli da ima talenta neka doje da se oproba .

Ovo je idealna prilika koja se retko pruza da se oprobate na pravoj trkackoj stazi , steta je da se propusti.

Vidimo se u nedelju na Batajnici.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte me rado cu pomoci.

• U prolazu, 29 postova

MOram da molim nekog za opremu, a za slike i lekarsko ionako vadim zbog pasosa!

Jel  ogranichen broj takmicara? Jel ima josh neka trka nakon toga?

Mozda se vidimo.

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400

Na trci u Kraljevu nisam ja vozio posto sam malo mator :).

Za nas klub vozio je Vladimir br .10 bio je 4 mesto zbog jako loseg starta

inace mislim da je mogao biti mnogo bolji .Videcemo sad u nedelju kako ce biti.

Guest gasa

pa dobro on je i imao 4 startno vreme, ja sam naleteo na onu devojku,sto je pala, pa sam malo usporio, na kraju nisam mogao da ih stignem...

P.S. da li neko zna da li je MIA,cini mi se, dobro??????????

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja