KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 15, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, ja ugradih na moju Vespu ET4 xenon, knap je bilo ali smo se snasli, mislim duzina kabla od sijalice od balasta je takva da smo trazili mesto na Vespi pola sata gde bi to bilo najbolje montirati a da ne smeta, na kraju smo morali da je rasklopimo prilicno i sada npr.ako bi mi pregorela sijalica xenona, istu teskjo da bih mogao da zamenim bez dva para ruku i jedno 45 min rada na Vespi. U tom slucaju sreca je sto imam dugo svetlo koje sam namerno ostavio halogeno, a u najgorem slucaju,mogu da raskacim instalaciju i da vratim halogenu koju bi nosio sa sobom z ato mi treba jedan par ruku i jedno 15min vremena. Pravo pitanje glasi... Da li je neko imao lose iskustvo sa Policijiom u zemlajma EU, posto je npr. stavljen xenon u far koji nije napravljen za xenon sijalicu. Pitam jer su mi neki ljudi koji su kolima isli po Madjarskoj i Italiji pricali da su imali probleme pa cak i kazne da su im naplacivane zbog toga. Hvala Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drim035 0 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiii ako zna neko kako da ugradim svetlo na dirt bike 125cc full cross.. kako da nadjem ceo far ? i svetla imam akumulator ??? ako neko zna sta da radim neka se javi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...