RS 132 Napisano Jun 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi 4 felne ( mogu i po 2 po velicini razlicite ), sa ili bez guma. Bitno mi je da nsu kineske i udarane, ogrebotine i slicno nije vazno, znaci samo da su ravne. Ponude na pp ili ovde u temi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imash na motoberzi po 20e http://moto-berza.com/ponuda.php?id=65393&trazi=1&ur=1&model=0&tip=feln&m=--Oprema-i-delovi-Peugeot---Felne http://moto-berza.com/ponuda.php?id=26681&trazi=1&ur=1&model=0&tip=feln&m=--Oprema-i-delovi-Felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 17, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko jos? Jos malo pa nestalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 18, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio dve, potrebne jos 2 felne, sa ili bez guma. Ponude u temi ili PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima, za sta ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima, za sta ti treba? Da napakuje jedan set slikova i jedan set kramponki, za Atlantica. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima, za sta ti treba? Da napakuje jedan set slikova i jedan set kramponki, za Atlantica. ;D xaxaxa pa da za zimske gume mu treba manji tocak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 18, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima, za sta ti treba? Kao pomocni za krivinu ;D ;D ;D ;D Pravimo kum i ja karting za njegovog sina, pa tako kupujemo delove. Jurim i amortizere prednje svasta nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj slike tih radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 18, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj slike tih radova Sada se prikupljaju delovi kako bi projekat uopste mogao i da zazivi. Jurimo prednje amotizere, jos 2 felne i jos par stvari, ima 2 mogucnosti za pogon, elektricni ili motor od stare vespe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...