X3M 26 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem relej koji regulise rad pumpe za gorivo za Hondu VFR 750,1989,rc 24,nekako mi je prekjuce crkao,znaci ako neko ima neka javi ili ako neko zna nekoga ko bi mogao da ima... 064/35-75-868 Djordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je ta igračka (rele pumpe) ista kao afričanska, mislim da ja imam 1 komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma dal je isto,al ne vidim razlog zasto ne bi bilo,danas cu ja slikati kako to izgleda i napisacu njegovu oznaku pa cemo upporediti,koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj slikaj. uzgred, pre nego ga proglasiš za krivca, zakači neku malu sijaličicu paralelno pumpi da vidiš jel je krivac- krivac ili je ipak do pumpe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio je on kod majstora i majstor (majstor LJuba iz Valjeva) je ustanovio da je on crkao,evo sad cu da ga slikam i postavim slike,inace pumpa je zdrava na moju srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Oznaka na njemu je: CF318 8.D 072 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan A u ovom belom dzeku imaju 3 zicice...I sa druge strane tj. na poledjini ima natpis : "Shindengen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan yap, tako izgleda. sećam se da sam dao debelom Viti za njegovu afriku gumu držač ovog čudesa. treba da skoknem do lokalčeta i iskopam , nije problem. javim za sat odprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Vazi :)Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes javni se.. Imam 1 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes javni se.. Imam 1 kom. Gojko,imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...