Markone88 4762 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, malitomic said: BMW f650gs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW f650gs, 2003. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 41000 km, Bačko Petrovo Selo. Cena 2.200 € - Motori - Polovni Automobili Ovaj meni nije davao mira. Ima sve sto spominjes da ti treba pa obrati paznju, mislim da su i vizir,a i crash bar bas lepo pogodjeni i super mu stoje. dal je neko vozio sa takvim vizirom, ima li razlike od originala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sivi, za razliku od tvog, rekao bih da ima fabricki poviseno sediste. Uzmi i to kao stavku koju treba resiti, jer cini mi se da si poprilicno visok, mada se nismo upoznali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 191 cm, mada ovaj koji sam uzeo je super sedenje, znaci mislim da nih mogao bez stajanja 300km lagano, u danu 600! isao sam sa TDM900 640 km u danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan A koja je potrosnja kod ovih jednocilindarsa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene F650 je oko 6L. I otrpilike je zakucano tako, ali grad vozim sam, a na otvorenom iskljucivo u dvoje, tako da jedno nivelise drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj sajt gde ljudi beleze svoje potrosnje, tu gledam za sve motore, bude u 90% slucajeva tacno. Za BMW F650GS model 2004-2007 pise da je potrosnja na 100 predjenih kilometara 3.8 litara. Ja mogu da vam kazem tek za jedno 5 punih rezervoara (ja merim na svakom motoru isto, do cepa, i onda kad predjem neku okruglu cifru opet do cepa) uvek sipam benzin "stotku" Evo nekih primera potrosnje mojih ostalih motora koje sam imao (kombinovana potrosnja, otvoreno i po Beogradu 2005 kawasaki z750s - 5.7L/100KM 2004 yamaha fazer 600 - 6.5L/100KM 2003 Yamha TDM 900 - 4.4L/100Km 2001 suzuki bandit 600 - 4.6L/100KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: Ima onaj sajt gde ljudi beleze svoje potrosnje, tu gledam za sve motore, bude u 90% slucajeva tacno. Za BMW F650GS model 2004-2007 pise da je potrosnja na 100 predjenih kilometara 3.8 litara. Ja mogu da vam kazem tek za jedno 5 punih rezervoara (ja merim na svakom motoru isto, do cepa, i onda kad predjem neku okruglu cifru opet do cepa) uvek sipam benzin "stotku" Evo nekih primera potrosnje mojih ostalih motora koje sam imao (kombinovana potrosnja, otvoreno i po Beogradu 2005 kawasaki z750s - 5.7L/100KM 2004 yamaha fazer 600 - 6.5L/100KM 2003 Yamha TDM 900 - 4.4L/100Km 2001 suzuki bandit 600 - 4.6L/100KM Znaci TDM 900 najmanji ubedljivo potrosac,zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano April 30, 2020 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je F650 CS Scarver, 2005 sa 2 svećice trošio oko 3,5 litra na 100 km. 4 nije prelazio "šta god da sam mu radio". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja varira od 3.3-5l/100km,najmanja solo voznja bez kofera do 100kmh,dvoje sa bocnim koferima i autoput 130 oko 4l i grad kako god okrenem drzi oko 5l,meni skroz prihvatljivo Ps lep konjic,u zdravlju da sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Moj F650GS je trošio oko 3.5l po sporednim putevima Srbije. Ubica za taj agregat je bio autoput, i tada je potrošnja išla i do 5l (tri puna kofera, visoki vizir). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano April 30, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ako nekome trebaju prednje plocice za BMW f650GS (moj je 2007 godiste) eno u sekciji ogalsi, poklanjam ih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za prisutne da li su i kod vas kablovi koji idu odozdo do kormana pa levo i desno ka rucicama tesno upakovani? Pitam ovo, jer kada u garazi pomeram korman do kraja desno i do kraja levo, cujem kablove kako skripuckaju. Pa me zanima da li je to slucaj svuda. Ili treba da rasklopim sve, i da malo popustim vezice. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mickelangelo 9 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Moto Guzzi v35 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari ! Evo da se i ja predstavim ovde, ja sam Milan,od jesenas imam bmw f650. Evo mog motorina... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 1, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za prisutne da li su i kod vas kablovi koji idu odozdo do kormana pa levo i desno ka rucicama tesno upakovani? Pitam ovo, jer kada u garazi pomeram korman do kraja desno i do kraja levo, cujem kablove kako skripuckaju. Pa me zanima da li je to slucaj svuda. Ili treba da rasklopim sve, i da malo popustim vezice. hvalaNe znam da li je to fabrički tako ali ja sam imao problema, sajla od kvačila je presjekla kabal na grlu sijalice i nije radilo dugo svjetlo, mislio sam da je prekidač ali sam prvo to pogledao na savjet drugara i ispostavilo se da je u pravu... Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 1, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Cestitam na prinovi. Da te sluzi dobro. A vidim da ces i ovu funduro temu da ozivis ;-)Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BIGDADDY said: @Markone88 Cestitam na prinovi. Da te sluzi dobro. A vidim da ces i ovu funduro temu da ozivis ;-) Sent from my SM-G965F using Tapatalk hvala! potrudicu se. Greota da ne zivne malo. tako kvalitetan motor, malo trazi puno daje. Ko ne voli brzinu, nego udobnost i opciju da moze da prodje svuda, ovaj motor je pravi izbor. za sad sam malo presao sa njim, ali mislim da cu celu ovu sezonu zavrsiti na njemu, a mozda i sledecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2020 at 2:08 PM, Markone88 said: pitanje za prisutne da li su i kod vas kablovi koji idu odozdo do kormana pa levo i desno ka rucicama tesno upakovani? Pitam ovo, jer kada u garazi pomeram korman do kraja desno i do kraja levo, cujem kablove kako skripuckaju. Pa me zanima da li je to slucaj svuda. Ili treba da rasklopim sve, i da malo popustim vezice. hvala Po mom iskustvu, sajle i kablovi na F650GS su tesno upakovani. Ja sam iskusio da polozaj sajle za kvacilo utice na pravac kretanja motora. Naime u nekom (nepravilnom) polozaju, sajla bi vukla korman, sto je naravno uticalo na upravljivost. Ako se dobro secam, davno bese, bio je neki service bulletin vezano za organizaciju kablova i sajli.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Danas izvozao 240 km, Beograd-Topola-Rudnik-Ibarska-Beograd. Tacno potrosrio 8.5 litara benzina 100. Potrosnja je 3.5L/100KM. Vozio sam neku brzinu100-120km/h. Ja zadolvoljan, udobnost na nivou. Mane su: kratak vizir i vetar me baca po putu. Evo i slika jedna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti za vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I ja se provozao danas lepo 300 km okruglo. Isao sam slicnu trasu samo sam malo sarao preko Arandjelovca i Lazarevca. Mislim da sam te sreo dva puta i u odlasku i povratku. Fazer je vrh motor kad je dobar asfalt, ali cim se sidje na lokalni put losijeg kvaliteta pokazuje ogranicenja. Tu postajem dosta sporiji nego kad tu deonicu idem sa endurom. Obrni okreni ko nema potrebu da vozi debelo preko 'stotke' enduro je pravi izbor, f650 i jedan od najboljih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, malitomic said: I ja se provozao danas lepo 300 km okruglo. Isao sam slicnu trasu samo sam malo sarao preko Arandjelovca i Lazarevca. Mislim da sam te sreo dva puta i u odlasku i povratku. Fazer je vrh motor kad je dobar asfalt, ali cim se sidje na lokalni put losijeg kvaliteta pokazuje ogranicenja. Tu postajem dosta sporiji nego kad tu deonicu idem sa endurom. Obrni okreni ko nema potrebu da vozi debelo preko 'stotke' enduro je pravi izbor, f650 i jedan od najboljih Slazem se 100%. Vozio sam Bandit, Fazer, Z750s, TDM900, cim se sidje sa asfalta oseti se tezina motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Markone88 je napisao: Slazem se 100%. Vozio sam Bandit, Fazer, Z750s, TDM900, cim se sidje sa asfalta oseti se tezina motora Ako izuzmemo prva3 koja si naveo,tdm je najslicniji malom F,cak nije ni velika razlika u tezini koliko mislim da nisko teziste preovladjuje i da je zbog toga subjektivni osecaj drugaciji van asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, malitomic je napisao: Obrni okreni ko nema potrebu da vozi debelo preko 'stotke' enduro je pravi izbor, f650 i jedan od najboljih Nedostaje mu 6. brzina samo,ne znam jel se neko igrao sa promenom lancanika eventualno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Do 120km/h peta je prilično tiha i ekonomična. Ko voli bržu vožnju, za njega f650gs onda i nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...