Niske 176 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sretno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Jun 29, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno sve. Kada covek misli da zna, a on ustvari nema pojma. Naucio sam nesto novo, covek se uci dok je ziv. Zamenio sam i filter vazduha, bar ono sto je ostalo od njega. Moracu i karburatore da mu ocistim kad stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao Fundura uzeo GS-a Doduse u dosta losijem stanju od proslog ali prosli sam lepo udomio, a ovaj povoljno nasao. Ima bas dosta de se servisira, mada motor i menjac mu je dobar. Sta sam video da treba da se radi je sledece: - semerinzi u vilama. Pusta ulje. - lezajevi u osovini guvernale. Nesto mi je mnogo lagan u guvernali. -lezajevi u zadnjem tocku. Skripe tj cuju se ponekad. - lanac sigurno, za zupcanike nisam siguran ali to moram jos da pogledam. Auspuh mu nije fabricki, a kod ovog motora u odnosu na prosle mi se bas svidelo sto ima dva lonca pozadi. Mislio sam i ovaj da zamenim za fabricke ali sam odmah odustao cim sam ga provozao. Cuje se bas dobro ima ozbiljan zvuk. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Miisa BG Čestitka na prinovi. Koliko se sećam sam si servisirao i predhodni model, pa ti za ovaj preporučujem da pročitaš temu koju je naš kolega jako dobro uradio. Puno će ti pomoći u osnovnim servisnim radnjama. Sa srećom sa novom spravom i pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dosta predjenih kilomerara ugradio slobodan vikend i servisirao motor. Postavio mu nove rucice, zamenio zupcanike i lanac, ulje i filtere. Mada mislim da sam se zeznuo sa uljem, trebao sam neko drugo. Mislim da mi u drugoj, trecoj na vecim obrtajima prokliza lamela po malo. Cuo sam da hoce to da se desava kada nije dobro ulje. Ostalo mi je jos samo da mu sredim semeringe na viljuskama. Inace uradio sam mu i tehnicki i prosao bez problema, sada sam miran naredne 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da li si menjao i o-ring na poklopcu filtera ulja? I one podloske na srafovima kartera i rezervoara ulja? Ako jesi, kazi gde si nabavljao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko me sećanje služi, kad kupiš filter kod dilera, u paketu dobiješ o-ring i zaptivne podloške. Doduše, beše to 'davno... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Rucke su stvarno “bole oči”,kao da ih je pas jeo. Da , imas u temi dosta pisano i moguce da proklizava zbog ne odgovarjuceg ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Vuleta je napisao: Da li si menjao i o-ring na poklopcu filtera ulja? I one podloske na srafovima kartera i rezervoara ulja? Ako jesi, kazi gde si nabavljao..... Za O ring 59,52 x 2,62 ( poklopac filtera ulja ) probaj da kontaktiraš firmu iz Leštana možda budu raspoloženi da ti pošalju poštom. Oni imaju u ponudi 59,42 x 2,62 FKM 80 koji bi trebalo da zadovolji ono što tebi treba. Bakarne podloške sam kupovao u prodavnicama auto delova. Ili on - line prodaja http://shop.hidraulik.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Vuleta said: Da li si menjao i o-ring na poklopcu filtera ulja? I one podloske na srafovima kartera i rezervoara ulja? Ako jesi, kazi gde si nabavljao..... Ovog puta mi nije doslo nista uz filter ulja, tako da nisam ni menjao. Prosli put mi je doslo sve to uz filter ulja. Zavisi od prouzvodjaca. Zamenio sam mu i onaj fabricki kofer, stavio sam malo veci od ovog, sad je od 36l. Ovo je stara slika. Zna li neko mozda mere ili sifru semeringa za prasinu na viljuskama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Niske je napisao: Za O ring 59,52 x 2,62 ( poklopac filtera ulja ) probaj da kontaktiraš firmu iz Leštana možda budu raspoloženi da ti pošalju poštom. Oni imaju u ponudi 59,42 x 2,62 FKM 80 koji bi trebalo da zadovolji ono što tebi treba. Bakarne podloške sam kupovao u prodavnicama auto delova. Ili on - line prodaja http://shop.hidraulik.rs/ Ni ne sanjas, koliko si mi pomogao. Meni je ovo bila velika prepreka za mali servis, a motor sam tek kupio... Veliko ti hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za to forum i služi. Da pomažemo jedni drugima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna stvar. Možda znaš a možda i ne, bakarne podloške obavezno pre montaže zagreješ do crvenog usijanja ( ja za to koristim gorionik na plinskom šporetu ). Na taj način bakar omekani i kada stegneš takvu podlošku ( omekšalu ) ne postoji ni teoretska šansa da pusti ni kap ulja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao, hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da na f650gs ima fabricki izvucena mala-euro uticnica 12v, da li neko zna gde moze da se nabavi adapter za "upaljacku" uticnicu?... ili jos bolje neki usb izlaz koji ide na takvu euro uticnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da zna, na donjem srafu amortizera, ide li matica ili ne?... pitanje je sad... kod mene nemaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu, dok cekam odgovor.... mali i malo veci servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 23, 2020 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li samo ispustio ulje ili si i sabijao opruge da iscuri sve, i koliko stane u jedan stap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 23, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Ogi bl je napisao: Jesi li samo ispustio ulje ili si i sabijao opruge da iscuri sve, i koliko stane u jedan stap. samo ispustio ulje, izaslo po 600ml iz svake, toliko sam i sipao novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 26, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prednja kocnica, nije mogla da se dozira, ili kopa ili jedva koci... Resio sam zamenim plocice i ulje, sad je to vec neka druga prica totalno. plocice sam uzeo dupli sinter, na preporuku... zadovoljan sam bas i sigurniji u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac996 43 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko manual za f650 funduro ,na internetu nalazim samo za gs-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan daj te sto nalazis za gs-a... ja trazio, al slaba vajda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac996 43 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Vuleta je napisao: daj te sto nalazis za gs-a... ja trazio, al slaba vajda evo imas ovde BMW F 650 GS RIDER'S MANUAL Pdf Download. WWW.MANUALSLIB.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGun 13 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Помаже Бог браћо! Нема га на интернету тако да топло препоручујем да га сачуваш на драјву или у штампаној форми. @kovac996 BMW_F650_.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan bog ti pomogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...