Boqy 123 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kategorija je od 500 do 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 21, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sutra neki djir? donji milanovac? Divcibare? Rudnik pa Rajac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pošto sam morao da radim za vikend ja sam svoju potrebu za vožnjom morao odraditi u petak i to na relaciji Aranđelovac-Čačak-Rudnik-Aranđelovac. Dan fantastičan,priroda predivna,motor radi savršeno ...vožnja do OO. U povratku skrećem na Rudniku u šumu na malo off road-a. Neću Vam pričati kako je bilo,već sam rešio da Vas pozovem na jednu zajedničku vožnju. Ponuda je ovakva : 100-150km vožnje najlepšim predelima Šumadije po odličnom asfaltu. Ko želi na off- može Rudnik, a može i Bukulja a može i jedno i drugo. Trasa pažljivo izabrana da Vam zauvek ostane u sećanju i da izazove potrebu da idete opet. Klopa srneći gulaš ili roštilj. Ako Vam se svidi,organizovaću i neko prenoćište pa da sve produžimo na dva dana(to ćemo se već dogovoriti) Datum zavisi od vremenske prognoze...ali biće javljen blagovremeno(bar 3 dana pre). Pa nek'se javi ko je zainteresovan. Evo neka slička. A put kroz šumu uglavnom ovakav : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 23, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan U bre Pedja pa gde si u Nedelju ... Ovo mi se svidja samo tako i ako je ovakav off odgovara mi full ( zbog guma ) ali... 2 dana ne dolaze u obzir... Dzoksu ne da Violeta pa ne mozemo ps. ne znam ni sam kakav sam sa vremenom jer moram da ucim za neke licence bem ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ja mogu biti nedeljom nego na svadbi,što gde ste bili? Spremam Vam vrhunski provod tako da probajte da se organizujete. Sledećih par vikenda imam nekog lufta,pa se možemo izdogovarati nešto. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 23, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od bagre dolazi do Uzica za vikend , neka se javi , da pijemo kaficu i idemo na komplet lepinjicu :moto3: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/48046-funduro-ekipa-bmw-f650-f650gs/page__st__340 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Фенсери Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan И да поздравим Мату, хвала на пиву Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan A ne Dzoks, hvala tebi , veceras spavam sa plavusom i crnkom ,heehe :nanana: dajem gajbu piva i pozdravlja te m0oja Violeta, takodje zahvaljuje :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 6, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovu dvojcu... uzmite sobu nemojte da trolujete temu... gistro bili na offu a od offa su videli samo pivo i mezetluk ... i jos nasli da prozivaju posten svet sto sedi kuci u patofnama i gleda 20x istu epizodu Ocajnih Domacica... btw samo da vam kazem kako ste se zeznuli jer je bio i omnibus sex and the city i Zverka se ipak vraca onoj kostunjavoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A ne Dzoks, hvala tebi , veceras spavam sa plavusom i crnkom ,heehe :nanana: dajem gajbu piva i pozdravlja te m0oja Violeta, takodje zahvaljuje :moto3: Сад се као извлачиш?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan pa ebiga ,zbog tebe je prvo bilo , pa onda pa onda sam ja :grr: pa sam onda morao da gladim situjaciju , pa smo onda , pa je bilo , pa su pristaleee i :jee2: ,pa ti vidi kako mi je bilooo kada ti :cackanje: .,khmkhm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan a kada malko razmislim ,ti meni dodjes gajbu piva,, :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a kada malko razmislim ,ti meni dodjes gajbu piva,, :nanana: Чекај, ја теби учинио и још ти дођем гајбу пива?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan zbog oovoga ti dodjes meni a za ostal o se dogovaramo, :haha1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Bacite pogled sta je cika sve uradio na svojoj furunici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 8, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ма болесник, уништи онако леп мотор. Погледај какво седиште има.....прави мазохиста! И све те џиџабиџа....кад он вози тај мотор?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Nego ,dečaci, poodavno želim da postavim pitanjce, ali nikako da se setim. Ima li ko ideju ,koja bi tank torba mogla na naški motoj, gdi kod sam pitao ,po radnjama , svi mi kažu očiglednu stvar, "treba vam kofer za plastični rezerrvoar", ma zamisli, to i ja znam ali niko ne zna da predloži konkretan modela, tak oda ,,,,, predlažite... meni se svidja ona Heldova turano enduro. http://www.louis.de/_30426b05ddbe1a894c6cba0e41c87a0357/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=250&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=10025088 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 8, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan mato vraski je zahebano da vezes ove kaiseve sto idu ispod rezervoara... ja sam kupio ovakvu http://www.louis.de/_109946df8072b361723ce286436b15bbeb/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=17&anzeige=0&artnr_gr=10026203 e sad... vezem ovaj gornji kais i to je to... samo ga stegnem do 00 ... mada... kao sto vidis na slici pored ovog kaisa gore ima dodatno jos 2 kaisa... e sad kao sto rekoh vraski je zeznuto provlaciti ispod rezervoara tj kroz motor... pa sam samo ovaj kais koji je skroz dole ubacio ispod sedista i to ga kao malo isto drzi... prvenstveno sam uzeo ovu torbu zbog navigacije i zato brate sto je jeftina... to je to bio pro ps. inace svidja mi se ova tvoja ali brate gde nadje ovako jeftinu brate torba je 20 deo vrednosti motora hehehe kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan ebiga, treba mi veća litraža, da mogu da ubacim nekakvu kutiju u nju, zarad posla, inače bih rado uzeo neku kao što je ta malena a još pre , zbog cenee, ova po mom iyboru je to much,a aliii. Ebeš mi sve, ako ne uzmem http://www.louis.de/_1083394e4d6609ac7db5c57dd7040d893b/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=17&anzeige=0&artnr_gr=10025617 i ne prepravim je da bude samo na kaiševe. A ako imate još koju ideju ............. hvalllalaaa :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 8, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Стварно сте лудаци....само би нешто шили преправљали....људи већ све измислили... http://www.louis.de/_10b8db3ac5dca684f8c359cf0592d84806/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10065050&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext нема на чему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Au bre bre dečače, ali da li ti možeš tu ŽABICU da zamisliš na svojoj furuni, kao da se neki veeeeliki kanarinac pokakio na rezervoar :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja onu iz Luisa na kaiseve, sto ima onaj sundjer da se prosece kad sipas gorivo da ne mora da se skida. Opusteno je stavis, malo smeta kormanu ali moze da se vozi. Eno je u garazi nikad putovala nije ako nekome treba .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 13, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš skoro kupih ovu torbu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...