Boqy 123 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 6203-2RS: 2 per wheel,1:30x40x7 rear seal 6204-2RS: carrier, seal 30x47x7. 1:40.x50x4 frt.seal 17x40x12 bi trebalo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 17x40x12 bi trebalo da bude. +josh jedan 20x47x14... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0162&mospid=51725&btnr=36_0175&hg=36&fg=05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Aha ok, znaci idu dva 17X40X12 na tocak i jedan 20X47X14 na lancanik. Sutra pravac TopAuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Секто, кад пијемо негде кафицу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Секто, кад пијемо негде кафицу? Ako se desi izmedju nedelje i sledecje nedelje, ja sam potpuno za! Beshe mi krivo danas, drugi put mi se desilo da sam video choveka na Dakar-u, negde u Vilinim Vodama, nemasmo vremena da poprichamo kao ljudi. Bilo bi dobro da se okupimo i razmenimo iskustva, mi sektashi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano April 19, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Секто, кад пијемо негде кафицу? Pa organizuj nesto, predlozi, pa da vidimo kakav ce biti odziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u subotu,samo da izaberemo mesto. Ko je za ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano April 19, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam za sada u subotu slobodan pa se na mene moze racunati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u subotu,samo da izaberemo mesto. Ko je za ??? Ne bi bilo loshe da to bude nedje u centralnoj Srbiji, poshto cje mi tura biti u tim predelima za u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano April 19, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan J.b.g. ako je negde van Beograda nisam siguran da cu imati vremena ceo dan ... probacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ekipo,nek' da neko neki predlog,pa da vidimo ima li zainteresovanih. Da ne bude svi hoćemo,al'ako je u kafiću u mojoj ulici. Mislim da ne bi bilo loše da se upoznamo,prozborimo koju,uporedimo mašine i razmenimo iskustva.Valjalo bi da se jave svi koji su zainteresovani za ovu vrstu druženja,da vidimo odakle su ljudi,zbog određivanja destinacije.Pa navalite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano April 20, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan jebi ga... nista od mene u subotu... vec sam sam sa sobom rezervisao petak... beograd, ljig, rajac, divcibare, mionica, avala.... 360km peglanije... svakako ako uspem da se izmigoljim za subotu eto me... mislim da je dobro da iako se nista ne dogovorimo da napisete gde planirate da djirate za vikend pa se mozda sretnemo... pozdrav sektasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano April 22, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan sektasi ne pisu putopise ispod par iljada km zatp ovde samo par slika sa long way round to divcibare preko rajca ps. shvatio sam koliko pojma nemam da vozim kada sam video kako pedja( motoograf ) vozi... ali popravljam se ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan A ja nisam znao gde da stavim ...pa ajd' u putopise. Evo i ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64216-veliki-petak-neki-su-farbalia-neki-smo-ladili/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 23, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kako se shteluje visina fara na F650 ? Onaj sa kockastim farom. Da ne raskupusavam bezveze da trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan imas sraf ispod maske gledano odnapred,tako je kod mene netreba nista da skidas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavke 0 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan HRISTOS VASKRSE!!! Pozdrav svima. Ako znate da neko prodaje pristojan F650 (moze i GS zavisi od para), rado bih vam se pridruzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Voskrese. Hvala na odgovoru za podesavanje svetla, uspeo sam da nadjem. Nego, juce mi se desilo nesto cuno. Isao sam u SD na skup i kada sam se vratio accu skroz prazan. Proverim punjenje...nista... Malo razmrdam zice oko reglera i punjenje krene. Onda sma ocistio i sredio kontakte, napunio accu i deluje sve ok sada. Medjutim, prvo me kopka, da li je moguce da izgubi kontakt na konektoru da ne puni uopste :S A drugo je, kada motor radi bez opterecenja (bez svetala, ventilatora itd.) napon punjenja je 14.56V i stoji zakucan bez obzira na obrtaje. I ovo deluje ok. Medjutim, kada popalim svetla napon ode na preko 15.5V :S i stoji u principu na istoj cifri, cini mi se da ne varira mnogo, samo druga decimala. E ovo mi vec ne deluje da je ok? Prethodni vlasnik je menjao regler, kupljen nov u Radulovicu... (to je bilo pre najvise 3 godine). Da li mislite da je i ovaj zveknuo (visok mi nesto ovaj napon sa svetlima) ili je to ok? P.S. akumulator sam tek napunio i sada mu je napon 12.75 van motora (napominjem ovo, mozda je bitno zbog postizanja napona punjenja) Pozdrav i hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 24, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Voskrese. Hvala na odgovoru za podesavanje svetla, uspeo sam da nadjem. Nego, juce mi se desilo nesto cuno. Isao sam u SD na skup i kada sam se vratio accu skroz prazan. Proverim punjenje...nista... Malo razmrdam zice oko reglera i punjenje krene. Onda sma ocistio i sredio kontakte, napunio accu i deluje sve ok sada. Medjutim, prvo me kopka, da li je moguce da izgubi kontakt na konektoru da ne puni uopste :S A drugo je, kada motor radi bez opterecenja (bez svetala, ventilatora itd.) napon punjenja je 14.56V i stoji zakucan bez obzira na obrtaje. I ovo deluje ok. Medjutim, kada popalim svetla napon ode na preko 15.5V :S i stoji u principu na istoj cifri, cini mi se da ne varira mnogo, samo druga decimala. E ovo mi vec ne deluje da je ok? Prethodni vlasnik je menjao regler, kupljen nov u Radulovicu... (to je bilo pre najvise 3 godine). Da li mislite da je i ovaj zveknuo (visok mi nesto ovaj napon sa svetlima) ili je to ok? P.S. akumulator sam tek napunio i sada mu je napon 12.75 van motora (napominjem ovo, mozda je bitno zbog postizanja napona punjenja) Pozdrav i hvala unapred. Јави се лепо Јошки са форума, или Аракису има он реглер бољи од радуловића и решиће ти проблем струје.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Odmah posle postovanja poruke sam poslao PM Joski i dogovorili se sve Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 25, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan J.b.g. ako je negde van Beograda nisam siguran da cu imati vremena ceo dan ... probacu Данас упознао дотичног, има много убав мотор бре......уместо да буде ендуро машина оно шминкерски хватач жена Надам се и да ће се остали појавити однекуда....некада.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano April 25, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan DzOks preterujes taj GS skuzi iskljucivo za voznju Drago mi je da smo se upoznali pa ce valjda pasti i neki dogovor za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano April 26, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan polako se povezuje sekta bas mi je drago ps. ceo vikend razmisljam kako pojma nemam da vozim i onome sto mi je Pedja ( mootograf ) pricao... I uspeo sam da izvozam bg-ralja sa samo par kocenja... ali gde je bas moralo... sve ostalo ... dodaj oduzmi gas... jbg mene nije sramota da kazem da sam pajser ... salim se... T of the W je keva ( mada Pedja objasnjava po srpski ) pps. Palo i prvo tockarenje mislio sam da furuna to ni ne moze ( a nisam ni pomisljao na zadnjaka jer me to ne zanima )... LM upalim makinu i spremam se za put, krenem i motor pocne da trokira ( odmah znam i da je zbog goriva ), stanem malo ga isturiram i popricam sa nekim momcima ( neka kawa i ktm ) o tome kako ga raspaliti autoputem... naravno motor prestane sa trokiranjem i ja da krenem , nabijem gascinu a ruka na pola kvacila... pustam kvacilo i jedno 10ak metara i to pored stanice ko poslednji ljakse odradim tockarenje... i to nije bilo ono malo tockarenje nego wheelie samo takav ... e sad... slagacu vas ako vam kazem da je bilo super... usro sam se samo tako kako sam izbegao da fasujem tlo i to na ocigled pune stanice ne znam sumnjam da cu vise pokusavati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro drugari sektashi, da li je iko zainteresovan za jednu vikend vozhnjicu po Srbiji? Ili pak, popodnevnu voznjicu pre vikenda? AJte, ko hocje, neka me obavesti pa da se izdogovaramo. Pozdravac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...