BIGDADDY 451 Napisano Februar 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnja danas RALJA - KOSMAJ http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/1377-ralja-feb-2015/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Mijenjao ulje i primjetio ovo curkanje.Ne djeluje mi nesto opasno ali bih htjeo vase misljenje,tj. sta je uzrok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 16, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mijenjao ulje i primjetio ovo curkanje.Ne djeluje mi nesto opasno ali bih htjeo vase misljenje,tj. sta je uzrok.... I šta bi na kraju sa curkanjem. Meni ovo liči da podliva dobro ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos uhvatio vremena da pogledam (posao),posto mi je motor na drugoj lokaciji....cim uhvatim vremena slijedi sredjivanje pa cemo vidjeti.Jedino je pala jedna dobra off voznja sa novim gumama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,nov sam na forumu i nisam do sad caskao sa vama...ako neko moze da mi kaze sta treba da nabavim i uradim u vezi karburatora,naime gasi mi se na leru kad vratim saug i mora dugo bas da se zagreje da bi vratio skroz saug,koja je procedura sta mora da se kupi,hocu to da uradim jer do sada nisam cackao nista oko karburatora pa ako vam nije problem da mi neko detaljnije objasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 18, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,nov sam na forumu i nisam do sad caskao sa vama...ako neko moze da mi kaze sta treba da nabavim i uradim u vezi karburatora,naime gasi mi se na leru kad vratim saug i mora dugo bas da se zagreje da bi vratio skroz saug,koja je procedura sta mora da se kupi,hocu to da uradim jer do sada nisam cackao nista oko karburatora pa ako vam nije problem da mi neko detaljnije objasni U kratkim crtama, potrebno je da odeš do majstora Bokilića i sa njim se sve lepo dogovoriš. Ja kod njega održavam svoju furunu, i zadovoljan sam sa tretmanom. Verovatno nije ništa strašno, treba da se ispusti talog iz karburatora i prešteluje smeša. Možeš sa njim i o ostalim problemima sa motorom, za karburatore važi za eksperta. Bokilić je na 063697094 Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan zavrseno danas sve,bio sam nestrpljiv pa sam sam skinuo sve prekontrolisao cantrice povadio dizne ocistio preventivno mada nisu bile nesto zapusene,iverovali lil ne radi savrseno....hvala BIGDADDY odvojenom vremenu cujemo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 19, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan zavrseno danas sve,bio sam nestrpljiv pa sam sam skinuo sve prekontrolisao cantrice povadio dizne ocistio preventivno mada nisu bile nesto zapusene,iverovali lil ne radi savrseno....hvala BIGDADDY odvojenom vremenu cujemo se u subotu E sad registracija, pa da nabijaš km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Mart 20, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Uzeo sam na kraju motul 5100 10w50 ... Jel sipao neko to ulje u furunu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 22, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sipao ja.....nista posebno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 23, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Uzeo sam na kraju motul 5100 10w50 ... Jel sipao neko to ulje u furunu ... Što kaže bata Džoks, sve je to jedno te isto...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipica.... imam jednu molbu.... ulje koje gradacije od Motula ili Silkolenea je idealno za Bmw F650 ST 1994 godina? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 25, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipica.... imam jednu molbu.... ulje koje gradacije od Motula ili Silkolenea je idealno za Bmw F650 ST 1994 godina? hvala Pogledaj par strana nazad na ovoj temi i naći ćeš info. Uglavnom se svodi na MOTUL 5100, 15W50 Neki kolege koriste i ređe 10W40 Svako novo ulje je bolje od starog, ja svoje menjam po sezoni, što znači negde oko 5000 km. Obavezno menjaj filter ulja sa zaptivnom gumicom sa promenom ulja. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan hvala.... uvijek uz ulje uzimam i filter ann bas taj sa gumicom... sezona mi se vrti oko 10 000 km... pa mislim da je dovoljno jednom godisnje ili ako se na srecu prijedje i koja hiljada vise,promijenit ce se :-) bas sam razmisljao o 15w50...iako neki savjetuju 10w zbog starije masine i da se manje zamara uljna pumpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan a koju rashladnu tekucinu ekipa preferira? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 26, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan a koju rashladnu tekucinu ekipa preferira? hvala Za ekipu ne znam, ja nastavio sa G12 Auto TOTAL SUPRA, jerbo predhodni vlasnik to koristio. Bitno je da rashladne ne sadrži one silikate i nitrite i tako to.Da se ne bi kupio kamenac u hladnjaku i instalaciji. Mešaš 50% 50% sa vodom destilovanom i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 26, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala.... uvijek uz ulje uzimam i filter ann bas taj sa gumicom... sezona mi se vrti oko 10 000 km... pa mislim da je dovoljno jednom godisnje ili ako se na srecu prijedje i koja hiljada vise,promijenit ce se :-) bas sam razmisljao o 15w50...iako neki savjetuju 10w zbog starije masine i da se manje zamara uljna pumpa? Ma svako ima svoj neki fazon. Ja sam nekako prihvatio sistem da menjam ulje na kraju sezone. Da sveže i mirišljavo ulje bude u motoru dok je u sanovniku, stim što ga palim 1-2 mesečno da se malo podmažu delovi dok stoji. Sa prolećem, ne menjam ulje već na kraju sezone. A znalo se i provozati u januaru i februaru ako je bila pristojna temperatura napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan ma da,isto radim i ja, nekako volim da mi je pred zimu *novo* ulje, a nema nekih prekida u voznji,i po zimi redovito bacim djir od 100-njak km... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan drustvo,ako je neko cackao auspuh na furuni,otvarao,skidao prigusivace bilo sta,trebale bi mi neke informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Mart 29, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam ja svašta .... Prerađivao sam i fabrički , a sada imam neku aftermarket varijantu .... Samo reci konkretno šta te zanima ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Mart 30, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta si izvadio,jel komplikovano sta kako,koliko je drugaciji zvuk,ipak bi trebalo malo da se cuje da skrece paznju ostalim ucesnicima u saobracaju,sta si sekao itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 30, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan sta si izvadio,jel komplikovano sta kako,koliko je drugaciji zvuk,ipak bi trebalo malo da se cuje da skrece paznju ostalim ucesnicima u saobracaju,sta si sekao itd Šta god da mu uradiš, on se neće čuti onako kako želiš. Mislim da ti je bolje rešenje da staviš neke vazdušne sirene i trubiš ko brod kad uplovljava u luku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... a sa drugim ili cackanjem po tvornickom bojim se da se gubi i okretni moment.... dalje jednocilindrasi sa otvorenim auspusima po meni imaju jako naporan zvuk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma malo mi je bilo dosadno,ovo lose vreme a nemam sta drugo da radim,pa ajde nesto da pokvarim,imam vec jedan sto se cuje pa ne mora i drugi jer ce se voziti mnogo vise nego ovaj sto se cuje kako sttvari stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... a sa drugim ili cackanjem po tvornickom bojim se da se gubi i okretni moment.... šta znači gubi obrtni momenat ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...