DzOkS 1172 Napisano Avgust 15, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto čavrljam sa ovim strancima pa me interesuje jel ima negde kod nas ovaj deo, ili jel ima zamenski ovaj deo od nekog drugog motora pošto mi je ispucao kao i ovome na slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 15, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce to da se slomi kad ga teras preko dzombi na Fruskoj gori Koliko vidim ti vozis ST-a, probao sam da nadjem originalni taj deo ali nesto nisam uspeo, evo ga na slici ali nema kataloski broj http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0163&mospid=51727&btnr=63_0393&hg=63&fg=21 Koliko vidim to je drzac stop svetla, znam da taj ceo deo moze da se zameni LED stop svetlom, Big Daddy ima takvo, a evo ga jedan na youtubetu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 15, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ... Zna li neko koje su mere za sajle gasa i kvačila za F650 1994. god. Uradio bih rezervne , a izbegao bi da postojeće skidam samo zbog merenja ... Evo kad radis rezervne da znas koliko kostaju originalne sajle, oko 30 evra su: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0161&mospid=51724&btnr=32_0797&hg=32&fg=73 Ministar za originalne delove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Avgust 15, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rečeno - učinjeno, g. Ministre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 15, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je topod rednim brojem 1, a ina;e su mi otisle i ove gumice pod rednim brojem 3 ali ima na ebay http://www.ebay.co.uk/itm/FANALE-POSTERIORE-REAR-LIGHT-BMW-650F-1996-/220870317744?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item336ce596b0 inace vidi kako izgleda kad se dobro odradi a na pravom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 15, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah Arakise, ulepsa mi dan! Jest deo pod 1, ja na prvi pogled mislio da je to ceo komplet. Na videu F650 bozicna jelka edition 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 17, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto čavrljam sa ovim strancima pa me interesuje jel ima negde kod nas ovaj deo, ili jel ima zamenski ovaj deo od nekog drugog motora pošto mi je ispucao kao i ovome na slici... Imam ja kompletni zadnji far originlan Cena sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 17, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce to da se slomi kad ga teras preko dzombi na Fruskoj gori Koliko vidim ti vozis ST-a, probao sam da nadjem originalni taj deo ali nesto nisam uspeo, evo ga na slici ali nema kataloski broj http://www.realoem.c...393&hg=63&fg=21 Koliko vidim to je drzac stop svetla, znam da taj ceo deo moze da se zameni LED stop svetlom, Big Daddy ima takvo, a evo ga jedan na youtubetu: BigDaddy ima ovaj porucen sa aliexpressa. Radi radnju bolje nego original http://www.aliexpress.com/item/16-LED-Tail-Light-4-Motorcycle-bike-F650-F800-R1200/400301277.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 18, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto čavrljam sa ovim strancima pa me interesuje jel ima negde kod nas ovaj deo, ili jel ima zamenski ovaj deo od nekog drugog motora pošto mi je ispucao kao i ovome na slici... Imam ja kompletni zadnji far originlan Cena sitnica Ozbiljno ili zezas? I jel zna neko gde ima ovih rolera za lanac da se uzmu, neki da pasu i od drugih motora? Da ne moram da cekam da stignu 3 nedelje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 19, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto čavrljam sa ovim strancima pa me interesuje jel ima negde kod nas ovaj deo, ili jel ima zamenski ovaj deo od nekog drugog motora pošto mi je ispucao kao i ovome na slici... Imam ja kompletni zadnji far originlan Cena sitnica Ozbiljno ili zezas? I jel zna neko gde ima ovih rolera za lanac da se uzmu, neki da pasu i od drugih motora? Da ne moram da cekam da stignu 3 nedelje? Ne zezeam. slikaću ti danas kad dodjem sa posla pa vidi dal je to to. Verujem da jeste. Za cenu se dogovaramo. Biće nešto simbolično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 19, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan To je to, ja ga skinuo i montirao onaj LED, koji je mnogo bolji od bilo kakvih LED ploča koje se stavljaju u original štopaljku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 19, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan To je to, ja ga skinuo i montirao onaj LED, koji je mnogo bolji od bilo kakvih LED ploča koje se stavljaju u original štopaljku. Ko je pazario tvoj, ajde nek slika. Inace ako nekog interesuje kako izgleda moj led, nek baci oko na youtube. Bmw f650 ledalizacija ako vec nisam postavljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 19, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak dogovaramo tacno ako se poklope kockice okupljanje u nedelju na obroncima fg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 19, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, ja ga skinuo i montirao onaj LED, koji je mnogo bolji od bilo kakvih LED ploča koje se stavljaju u original štopaljku. Ko je pazario tvoj, ajde nek slika. Inace ako nekog interesuje kako izgleda moj led, nek baci oko na youtube. Bmw f650 ledalizacija ako vec nisam postavljao A bre DzOKS, kako bre ko je pazario... Pa ja BRE... Inače link koji sam ti poslao na aliexpresu je to svetlo koje je sada na na BMW-u Radi kao podmazano i bolje je nego original A košta svega 27USD plus 15USD za poštarinu, što mu dođe nekih 30-tak EUR I nije mnogo da razmisliš da njega naručiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 19, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak dogovaramo tacno ako se poklope kockice okupljanje u nedelju na obroncima fg samo da prezdravim do nedelje pa će da radi i gopro kamera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 19, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo, FG pravo mesto za okupljanje BMW sekte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 19, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo, FG pravo mesto za okupljanje BMW sekte Al si bre nestrpljiv... A to me podseti na vic o tri bika... Stoje tri bika na brdašcetu i posmatraju krdo krava kako pase u kotlini. Najmlađi bik reče: Auuu šta ih je, ajd da se sjurimo dole i sve ih razbucamo, svako po dve, tri,četiri... Stariji bik reče. Polako momče, da odvojimo par krava iz krda i da polagano siđemo dole. Svakome po jedna i to je to. Najstariji bik reče: JAooooaj bežimo, evo ih krenule su prema nama... E sad ja ne znam što sam Vam sve ovo ispričao, ali nema veze, nekome će možda zatrebati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 22, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se nadju ove rolnice i koliko para kostaju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 22, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za ST '97 to je ovaj deo: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0168&mospid=51728&btnr=33_1640&hg=33&fg=81&hl=12 Menjas samo ovo pod brojem 11, pod uslovom da lanac nije poceo da ti dere i ovu osovinicu na kojoj se vrte ti roleri. Ako narucujes originalni, kataloski broj je: 27722345831 , mene su izasli tacno 505 dinara po komadu, narucio sam bio u Delti. Vidim da u Novom Sadu imas Radulovica, nudili su mi slicne cene kao Delta kad sam proveravao neke delove tako da mislim da nabavljaju delove od istog izvora delova Imas ovde jos informacija o tim rolerima ako te zanima: http://faq.f650.com/FAQs/Chain_Sprockets_FAQ.htm#The%20Chain%20Roller%20FAQ . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 22, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za ST '97 to je ovaj deo: http://www.realoem.c...=33&fg=81&hl=12 Menjas samo ovo pod brojem 11, pod uslovom da lanac nije poceo da ti dere i ovu osovinicu na kojoj se vrte ti roleri. Ako narucujes originalni, kataloski broj je: 27722345831 , mene su izasli tacno 505 dinara po komadu, narucio sam bio u Delti. Vidim da u Novom Sadu imas Radulovica, nudili su mi slicne cene kao Delta kad sam proveravao neke delove tako da mislim da nabavljaju delove od istog izvora delova Imas ovde jos informacija o tim rolerima ako te zanima: http://faq.f650.com/...%20Roller%20FAQ . 3 X URA za ministra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Bivše kolege sektaši, Ja sam jednom prilikom pazario, "used but good", rolnicu o kojoj je reč, doduše za GS-a iz 2005-te. Greškom sam pazario, je je moja bila u idealnom stanju. Kako sam malog GSa prodao odavno, ovaj deo mi ničemu ne služi, stoga bih ga donirao u sektu. Da li paše na STa ili ne, ne znam. To ostavljam dobrovoljcu kojeg zanima da istraži. U BG se vraćam u utorak, pa bi već u toku nedelje mogao da iskopam rolnicu, pa da se dogovaramo dalje. Ima li zainteresovanih? Pozdravac, R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 22, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Rikko taj roler izgleda ovako: Nov Koriscen ali i dalje dobar: Koliko ja vidim po kataloskom broju, to je isti deo, trebalo bi da pasuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 22, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ja testiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kad stignem doma, uslikacu i okaciti. Koliko secanje sluzi, moj roler je u daleko boljem stanju nego ovaj sa donje fotografije koju je Tiamat okacio. Zzop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...