Luchka 9 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan i zaboravih...je li iko uspio da uradi ista dobro po pitanju ovog fara sa zastave 101 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan i zaboravih...je li iko uspio da uradi ista dobro po pitanju ovog fara sa zastave 101 ??? Maglenke i xenoni u 1001 varijanti. Centralni far i masku nisam nigde video, niti našao da je neko odradjivao u aftermarket varijanti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 25, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Upravo napisah ovo kod kolega Suzukista, pa ću samo da copy-paste i ovde kod nas... Dakle, servisirao sam drugaru njegovog Suzukija GS500F-a, i pošto su mu svi ventili bili raštelovani, povadim pločice za štelovanje (shims) da ih izmerim, i ustanovim da su identične kao i na mom BMW-u F650GS iz 2003. Dakle, po potrebi da znate da pasuje isti deo, pa ako ne možete da nađete BMW-ov, možda možete Suzukijev. Ovo važi za F650GS i F650 proizvedene 2003 i pre (noviji imaju drugačije pločice). Inače, Suzuki ima jako korisnu alatkicu za vađenje pločica tako da ne moraju da se skidaju bregaste. Baš sam planirao da uradim servis na mom F650GS-u iduće nedelje, pa ću da probam da li ta alatkica pasuje i na našim motorima; uštedela je dosta vremena, a ne košta puno (US$15). Preneću utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 25, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам нешто посматарао и мислим да не постоји варијанта да се изваде плочице са сва четири вентила без скидања брегасте, са два може али са друга два мислим да је шанса скоро па никаква... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 26, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Će probam iduće nedelje pa ću javim šta sam uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 26, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел постоји шанса да се Ложачи нађемо негде у току скедеће недеље....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 26, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел постоји шанса да се Ложачи нађемо негде у току скедеће недеље....? Ложачи, нешто ми каже да ће сутра да све пршти по Руднику, има ли још ко заинтересован? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Јел постоји шанса да се Ложачи нађемо негде у току скедеће недеље....? Ложачи, нешто ми каже да ће сутра да све пршти по Руднику, има ли још ко заинтересован? Гос`н поручниче јесмо сами или имамо још неког другара? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 26, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел постоји шанса да се Ложачи нађемо негде у току скедеће недеље....? Ложачи, нешто ми каже да ће сутра да све пршти по Руднику, има ли још ко заинтересован? Гос`н поручниче јесмо сами или имамо још неког другара? Сви јунаци муком поникоше и у црну земљу погледаше.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 26, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Сви јунаци муком поникоше и у црну земљу погледаше.... nesto mi se cini gosnpodine Djenerale Manjerka da na mene kanda bacate rimu ? Eeeee Djenerale Djenerale... Ja ne gledam u crnu zemljicu no u ljubu vjernu sto mi zivot zagorcase, pa cinim kako mi ona kazuje, a kazuje ko da bicuje : Okani se Ranko vjernoga ata, Sto je najlepsi od sviju kangrba, Vec se lati prskalice i ubrusa, I prasinu brisi sa televizora... A meni se srce steze, srce steze a suzica kaplje, Ne mogu vjernoga ata terati, I sektasima zazubice praviti. Al ne lezi vraze, saznah pre par dana, Ide ljuba na kosovo ravno, Na kosovo ravno podno gazivoda Podno gazivoda u zubinom potoku... Ostaj ljubo ostaj sto duze Odmori kosti od odmora stalnog A ja cu negde u planine djirati, I levo jaje ce me bas boleti naravoucenije : nema leba da se maknem i ako se budem vozao krecem negde oko 6 pa do 10 Pitaj Pedju kako me je trtila prosli put... sreca moja pa me zabole levo jer smo se do jaja vozili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Au Ranko sto ti opasna zena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Сви јунаци муком поникоше и у црну земљу погледаше.... nesto mi se cini gosnpodine Djenerale Manjerka da na mene kanda bacate rimu ? Eeeee Djenerale Djenerale... Ja ne gledam u crnu zemljicu no u ljubu vjernu sto mi zivot zagorcase, pa cinim kako mi ona kazuje, a kazuje ko da bicuje : Okani se Ranko vjernoga ata, Sto je najlepsi od sviju kangrba, Vec se lati prskalice i ubrusa, I prasinu brisi sa televizora... A meni se srce steze, srce steze a suzica kaplje, Ne mogu vjernoga ata terati, I sektasima zazubice praviti. Al ne lezi vraze, saznah pre par dana, Ide ljuba na kosovo ravno, Na kosovo ravno podno gazivoda Podno gazivoda u zubinom potoku... Ostaj ljubo ostaj sto duze Odmori kosti od odmora stalnog A ja cu negde u planine djirati, I levo jaje ce me bas boleti naravoucenije : nema leba da se maknem i ako se budem vozao krecem negde oko 6 pa do 10 Pitaj Pedju kako me je trtila prosli put... sreca moja pa me zabole levo jer smo se do jaja vozili Dao sam ti plusinu za rimu,a ovu priliku bih iskoristio da gospodjici dodelim minus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 23, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Motoholic Šta bi sa Stevom i Bajom. Kako su prošli na Aljasci? Predvidjenih 45 dana, to je sad negde isteklo? Kako su se GS-ovi pokazali? Jel ima neka fotka za nas (m)učenike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 23, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan @Motoholic Mozda sam te i pitao ali zanima me tvoj utisak voznje ovog GS-a sa povisenim vizirom ? Ovo je prvi put da vidim ovakav vizir i bas me zanima kakav je utisak pri vecim brzinama ( kako se ponasa motor, da li je drasticna razlika u vetru itd ). Ps. Upoznao sam kolegu Kokni Kol-a detektiva na Kosutnjaku ... bas smo se lepo ispricali i imao sam priliku da vidim jednog od najbolje ocuvanih GS-ova... a tek topove sto ima... mjuza za usi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 23, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Motoholic Mozda sam te i pitao ali zanima me tvoj utisak voznje ovog GS-a sa povisenim vizirom ? Ovo je prvi put da vidim ovakav vizir i bas me zanima kakav je utisak pri vecim brzinama ( kako se ponasa motor, da li je drasticna razlika u vetru itd ). Na tu temu sam jos u junu "napao" Motoholica, imas na ovoj stranici sve o tome, LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 23, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dečki su se vratili i sve je prošlo kako treba. Ja sam na putu do ponedeljka, pa kad se vratim okačiću slike i napisaću malo opširnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozerska : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 30, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Pozerska : Pozerska ali pod uglom od brdo stepeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Eno Ranko živ si? Mislili smo da nisi pretekao posle one epsko-junačke pesme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 30, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jao.....мука ми је кад га видим да се негде појавио где си ово сликао? Мислим на ранка да не буде забуне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Posle one pesme izgleda da je fotku napravio u dnevnoj sobi ispred foto-tapeta. :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 1, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle one pesme izgleda da je fotku napravio u dnevnoj sobi ispred foto-tapeta. :nanana: Kласични фотошоп, само је код некога убацио своју таблицу.....знам ја њега..... Ko zna za FB evo nesto inteesantno.... http://www.facebook.com/groups/26335967374/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 1, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Posle one pesme izgleda da je fotku napravio u dnevnoj sobi ispred foto-tapeta. :nanana: heheheh Druze Pauza, kod hajducke cesme prva krivina je na desno ( pocinje penjanje gore prema golfu i restoranu 9ka... e ja sam otisao pravo onom kozijom stazom i izasao tacno kod 9ke probaj...nije mnogo strmo btw u par navrata sam bas leteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 1, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna za FB evo nesto inteesantno.... http://www.facebook....ps/26335967374/ a ima i ovo http://www.facebook....?gid=6427897766 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 4, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna za FB evo nesto inteesantno.... http://www.facebook....ps/26335967374/ a ima i ovo http://www.facebook....?gid=6427897766 То је за гејеве..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...