rboban 1039 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko sa FORUMA iz beograda sredjuje navoj na glavi za svecicu bez skidanja, i tel. ako moze...... HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan zavisi na cemu,najjednostavnije je helicoil spiralice,ako se tako kaze,a mislim da u obrenovcu to moze da odradi Srba,sto obradjuje glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jun 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Taj helikoil ili kakko se vec zove je super stvar pogotovo gdje je zid tanak i nema mjesta za urezivanje sireg navoja(sto kod tebe nije slucaj) jedino sta se moze nazvati vaznim je da majstor ima odredjenu ureznicu za odredjeni helikoil.Uglavnom majstori koriste standardne ureznice i onda se dobije luft pa nebude 100% Inace super stvarcica a mozes i sam uraditi ako nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kada je pojedinačni helikoil u pitanju, to pije vodu. mislim "ima ureznicu-nema ureznicu". helikoil se inače prodaje u pakovanju gde se dobija i ureznica kao i ključ za uvijanje helikoila. zato je papreno skupo po nekim merilima, ono da pazariš pakovanje zarad jedne spirale, ali onima koji se time bave se svakako isplati. zna li se definicija navoja svećice koji je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pored helikoila koji je brand postoje i re-coil, v-coil i slično. evo kod omiljenih mi prodavaca sasvim levih stvari naiđoh na neki pdf iu kome se kaže da je za (sad, koje) svećice navoj M14x1,25 pa u tom smislu recimo pakovanje koje sadrži burgiju, ureznicu, ključ za uvijanje/lomljenje, i stanovitu količinu samih spiralica ima jednu cifru a kesica samo sa spiralicam sasvim ubedljivo manju cenu. eo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Jun 10, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga je smislio,alal mu lebac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko? neko sa vijugom viška definitivno. kod mene u firmi na par mesta imamo navoje koji se često odvrću i koji imaju gadno opterećenje. kada se oglodalo, uvalili smo helikoil i zaboravili više na problematiku. baš me zanima koja je loza svećice, možda i imam nešto "raspar". mada mislim da ima i kod nas (bgd/rs) direktno da se kupi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa FORUMA ali radi to što tebi treba; Đekić, Sarajevska (oko sredine). Ova alatka sa slike može da se kupi i jeftinije (17-18 funti + carina i sve ostalo). Ako se rešiš za tu varijantu javi se da iskopam detalje od mog naručivanja detalje. Inače kod Đekića te to košta verovatno do 1000din. (Prošle godine za navoj M10 mi je tražio 400din). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa FORUMA ali radi to što tebi treba; Đekić, Sarajevska (oko sredine). Ova alatka sa slike može da se kupi i jeftinije (17-18 funti + carina i sve ostalo). Ako se rešiš za tu varijantu javi se da iskopam detalje od mog naručivanja detalje. Inače kod Đekića te to košta verovatno do 1000din. (Prošle godine za navoj M10 mi je tražio 400din). Hvala, to mi je konkretno trebalo.... Da sutra uputim tamo drugara da resi omanji problem sa skuterom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno mi je do bola.Ima li gde da se kupi helicoil kod nas? JBG izlete svecica ko iz topa a ne bih da ubacujem reducir ili vecu svecicu.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...