zloca87 15 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je iz neke V serije,ima dupli disk napred,dodatna ulubljenja na rezervoaru i drugacije stop svetlo i volan. Takodje je jaci za nekih 7 konja i ima 60. Registrovan do 26-og aprila 2011.Godiste je '96. Gume odlicne (nazad 160/60-17),kocnice dobre,lanac i lancanici odlicni. Radjen servis i stelovanje karburatora pre manje od mesec dana. Stavljen Robertov auspuh,cuje se mnogo lepo. Estetski doteran do detalja... Cena: 2000e Tel: 064/488-64-10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuradj 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jurim svoj prvi motor, nemam polozeno ni za A kategoriju, sta mislis koliko je tesko i pametno da ucim na ovakvom motoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vozim kao biciklu,okretan je,gabaritno mi je taman. Do 8000 obrtaja prijatno ubrzava,posle ide kao lud. Vrti se na 15000. Meni je prvo ozbiljniji motor,i usao sam u fazon posle sat vremena. Menjac radi perfektno. Ne znam sta bi jos mogao da ti bude problem. A da,mali je potrosac ako ga lepo vozis,oko 5 litara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo,tj u prolazu izgleda odlicno a cuje se..... Vredi svaki evric!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo,tj u prolazu izgleda odlicno a cuje se..... Vredi svaki evric!! Hvala,ulozio sam dosta para i truda da ga dovedem u sadasnje stanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan motor ! Lep primerak ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,ja sam bas po tom pitanju bolestan,sve mora da bude perfektno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep bajk i cena je vise nego fer.Ljudi prodaju skutere za taj novac a on je avion za sve u toj ponudi. Da imam mesta u dvoristu,kupio bih ga odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neko realan,sa normalnim razmisljanjem. Ja mislim da je to realna cena,registrovan je i uradjeni su svi potrebni servisi,tako da je u potpuno voznom stanju.Pratio sam po kojim cenama se prodaju krsevi 91 godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan I ja mogu da potvrdim da je motor odlican, jel znam koliko je truda i novca ulozeno da se dovede u ovo stanje... Onaj ko ga bude kupio imace motor za dve sezone bez dinara ulaganja! ( sem uobicajnih servisa naravno ) Za manje zahtevnije vozace i neiskusnije, perfektan za uvozavanje jel se vozi kao bicklo.... Jedini razlog Zlocine prodaje je prelazak na nesto vece i ozbiljnije u oklopu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neko realan,sa normalnim razmisljanjem. Ja mislim da je to realna cena,registrovan je i uradjeni su svi potrebni servisi,tako da je u potpuno voznom stanju.Pratio sam po kojim cenama se prodaju krsevi 91 godiste. Bato moj ja nisam realan i normalan Hvala tebra,hvala.... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo oprao sam ga danas ,pa da stavim jos koju sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikome ne treba ovakva lutka od motora ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikome ne treba ovakva lutka od motora ??? Bajk je extra.Izbaci ga na vise oglasnih sajtova i cekaj.Cenu ne spustaj jer je realna i vise nego sto treba.Dosta si ulozio.To ti je moj savet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem ni da sabiram sta sam sve kupio i uradio na njemu :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13230 Napisano Jun 15, 2010 Ne silazi, 7490 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam, probao bih ga i ako srce odapne dao bih ti 2000 bez cenkanja. No nazalost treba da prodam svoj skuter, pa da skupim jos par stotina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodji da te provozam,srce ce da ti stane koliko se lepo cuje i kako lepo ide ,narocito u visokim obrtajima. Mene je kupio na prvo paljenje ;D. Prodavaj to skuterce i dodji da se dogovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan koliko km je presao >??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na satu stoji 27 000,tako sam ga kupio,iz nekog razloga ne radi kilometraza,nemam strpljenja a ni vremena da pogledam sta je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan eh da mi je 2000eura...odmah bi ga pokupio...definitivno najlepsi bandit kojeg sam video do sada...svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je meni 2000 eura,ne bi ga prodavao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13230 Napisano Jun 15, 2010 Ne silazi, 7490 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan O'kle si junace? Ako si blize Smederevu dosao bih ovako da vidim ako ti ne smeta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam,na korak od Smedereva,u Beogradu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13230 Napisano Jun 15, 2010 Ne silazi, 7490 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' cim dodjem tamo kod zence i ispratim je odemo na bitter lemon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze,javi se kad dodjes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...