Blue King 25 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Jul 8, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i M7 riders iz Subotice Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Jul 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Po obicaju dobar moto skup u Adi nikako ne propustamo see ya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan PROGRAM: ČETVRTAK 15.07.2010. 10,00 Otvaranje,doček gostiju 19.30 Zvanično otvaranje 20.30 Ramblers ( Ada ) 22.00 Ađanski bubnjari 22.30 Krizni Štab ( Srbobran ) 24.00 Godfaters ( Crvenka ) PETAK 16.07.2010 10,00 Doček gostiju,druženje 15.00 Bajkerske igre 18.00 Kugla smrti 18.30 Rvanje u ulju 20.00 Cold Shot (Subotica ) 21.30 ZZ Top tribute ( Hungary ) 23.00 Ađanski bubnjari 23.30 Erotik Show 18+ 24.00 Metallica tribute ( Kostolac ) SUBOTA 17.07.2010 10.00 Ustajanje,doček gostiju,druženje 13.00 Ručak ( Dok traju zalihe ) 14.00 Topless pranje motora, bajkerske igre 17.00 Defile 18.30 Kugla smrti 19.00 Mokre majice 19.30 Static ( Kostolac ) 21.00 AB/CD ( Hungary ) 22.30 Ađanski bunjari 23.00 Tombola,Vatromet 23.30 Erotic Show 18+ 24.00 Pro Rock ( Beograd ) NEDELJA 18.07.2010 10.00 Oproštaj uz doručak i kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ada je obavezna svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze karta puta do mesta odrzavanja skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli. Uploaded with ImageShack.us I jos bice farbano na asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan hvala za kartu dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i vidimo se onada u Adi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kobri od vrane dal ima nagde neka voda da se osvezimo posto ce biti pakao za vikend pozdrav kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan U blizini susreta je Tisa a preko puta je prelep bazen,tako da se moze tamo rashladiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko dajte nesto za nas koji nismo mogli da posetimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u petak,ljubazni domacini na ulazu,cene pica ok... a sto se ostalog programa tice stvarno ne znam sta se desavalo... ??? uglavnom,sve najave desavanja i komentarisanje voditelja je bilo na madjraskom,ista prica kao i prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan @savke@ Bio ja sa drugarima skup je bio OK. pusti voditelja mozda je i bolje sto ga nisi razumeo u svakoj recenici je bilo jedno bazmeg (jebi ga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, svaka čast domaćinima!! Evo i par foto zabeleški, čisto za one koji nisu mogli doći. :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Jul 18, 2010 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bio u subotu i mogu reci sve najbolje, stvarno su se potrudili kao i svake god, pogotovo sto se tice hladovine za kampovanje, jbt pocrkasmo prosle godine na onom suncu A sto se tice voditelja i srpsko-madjarskog govora, tu stvarno nemam zamerku, covek je bio korektan, mozda je cak i vise pricao na srpskom. Jedina stvar na koju imam zamerku je ista stvar kao i proteklih godina a to je ona kaldrma na ulazu, jbt polomis se dok udjes (ili izadjes) , mislim da bi tu nesto trebalo uraditi u narednom periodu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki-XT 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kula Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo reči hvale za organizatore! Koncerti odlični, domaćini ljubazni, mesto za kampovanje mnogo bolje nego prethodnih godina, vreme je poslužilo tako da smo se lepo proveli! Ako Bog da idemo i sledeće godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja u subotu i mogu reci da na boljem skupu odavno nisam bio,u rangu je sa skupom u Sremskoj Mitrovici koji po meni postavljaju standare sto se toga tice.Dobra lokacija,mnostvo motora,ljubazni domacini,izuzetno bogat program tako da se preko celog dana desavalo nesto makar to bilo i happy hour i besplatno pivo za bajkere. Da prokomentarisem voditelja.Ja sam stigao oko 13h i covek je vec vodio program i na jednom i na drugom jeziku uporedo i to tako do 1h ujutro.Na kraju je ostavo covek bez glasa skroz,a cini mi se da je u pitanju voditelj sa Radio S-a jedan od dvojca iz jutarnjeg razgibavanja.Sto se mene tice koliko su ga god platili zasluzio je.E sad covek sto je imitirao motore je bio iz Madjarske pa ne zna nas jezik kao i AC/DC Tribute Band tako da njima i ne mogu zameriti. Da ulaz je bio 300 dindzi po glavi,a ne po motoru,ali kad se pogleda sve i odlican program,odlicne svirke,kugla smrti,striptiz nije bilo mnogo,a umalo da se vrnem sa jos jednim motorom jer je devojci falio 1 broj da osvoji glavnu nagradu na tomboli Yamahu XJ600 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko da okaci slike, da malo uzivamo i mi kojima Ada nije bas tako blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada najveci susret koji je odrzan u Adi ikada :o :o :o, posecujem ga od 3 odrzavanja ,a sada je bio odrzan po 9 put,a sta se moze ocekivati za sledecu godinu kao 10 jubilarni to ce biti veliko iznanadjenje i mozda najveci susret odrzan u Vojvodini ikada. Prelepo sredjen kamp,mesto za satore odlicno,tokom celog dana neko desavanje.Ocena cista 10. O jeziku netreba da se pise. Kome se sta nesvidja nek ni ne dolaz. Voditelj je pricao Madjarski i Srpski,a oni koji nisu nesto razumeli verovatno su bili komirani ili gluvi. Svaka cast Kobrama na ovakvom susretu i puno ima hvala na tasni koju sam uhvatio. Veliki pozdrav za Gabora i Beru i vidimo se sledece godine ako bog da na jubilarnom 10 susretu. Zlatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
minjahunter 2 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: R 1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz B.Topole , Svaka cast organizatoru sve je bilo super, i voditelj je bio dobar , jedina neprijatnost koja mi se desila na izlazu iz ADE je ta sto sam isaop 35 km / h i sto nisam pio i imao sam svu dokumenstaciju ispravnu . ali ~ gospodine nemate prvu pomoc ~ pa mislim da nije u redu sa njihove strane.... JOS JENOM SVAKA CAST NA ORGANIZACIJ I I VIDIMO SE I IDUCE GODINE . Sledece nedelje kod nas u Backoj Topoli na poluostrvu ako je neko zainteresovan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZA SUSRET CISTA DESETKA A ZA PANDURE ISTO CISTA DESETKA I MENE SU ZAUSTAVILI NIJE TRAZIO NISTA SAMO PITAO ZA PRVU POMOC I REKAO MI KUPI JU JER JE MORAS IMAT I SRETAN PUT,SVE U SVEMU DOBAR PROVOD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se pohvalama za odlično organizovan skup, odlična poseta, odličan program....vidimo se za jubilej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Jedina stvar na koju imam zamerku je ista stvar kao i proteklih godina a to je ona kaldrma na ulazu, jbt polomis se dok udjes (ili izadjes) , mislim da bi tu nesto trebalo uraditi u narednom periodu.. Ta kaldrma na ulazu je problem,ali ima i pozitivnih stvari jer mladi bajkeri koji jure prema ulazu moraju da koče jer u suprotnom bi nekog već davno skinuli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Za sada najveci susret koji je odrzan u Adi ikada :o :o :o, posecujem ga od 3 odrzavanja ,a sada je bio odrzan po 9 put,a sta se moze ocekivati za sledecu godinu kao 10 jubilarni to ce biti veliko iznanadjenje i mozda najveci susret odrzan u Vojvodini ikada. Prelepo sredjen kamp,mesto za satore odlicno,tokom celog dana neko desavanje.Ocena cista 10. O jeziku netreba da se pise. Kome se sta nesvidja nek ni ne dolaz. Voditelj je pricao Madjarski i Srpski,a oni koji nisu nesto razumeli verovatno su bili komirani ili gluvi. Svaka cast Kobrama na ovakvom susretu i puno ima hvala na tasni koju sam uhvatio. Veliki pozdrav za Gabora i Beru i vidimo se sledece godine ako bog da na jubilarnom 10 susretu. Zlatko. Hvala Zlatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...