CAJA 1171 Napisano Jun 8, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu za bajk marke "blue delta" L veličine sa svim protektorima.Ja imam oko 180cm i 80kg i komtno mogu da je obučem i mislim da može i za malo krupnije i više osobe.Pošto mi skuplja prašinu u ormanu već godinu dana takva je i cena 3000 din.Može dogovor ili ako neko zna da šteluje karbove jaknu menjam za uslugu. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 11, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi moguca veca korekcija cene,pa za te pare ne mozete ni kineske rukavice da kupite. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niko nece da se javi, evo ustelovacu ja karburatore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 11, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Havarisan imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...