RoganXT 0 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan apartmanski smjestaj sa parkingom 10 eura po osobi,....za organizovane grupe popust! zainteresovanima saljem fotografije smjestaja +382 68 455 922 zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 8, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Daj pusti te fotke, evo malopre smo nesto dogovarali, verovatno u petak 18. juna smo gore, nas nekoliko...Gde se nalazi smestaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan O pazi, pa to ce jos da se razgrabi! Aj' daj slike, najbolje na privatni mail (to sam ovde ostavio)! 'Ocu smijestaj za motorce, da ga uteram u apartman (a bolje sobicu, ako ima)! Oko higijene nemas brige, motoric je po Euro3 standardu, nema nikakvih isparenja (malo se samo osecaju ove Bridgestone gume i nista vise), i nema sanse da je moj motoric musaviji od bilo koga ko se ovde javi (Pa ko ima nesto protiv i 'oce da se bije, moze! Ali da se prvo umije! ;D) Imas u ponudi neku sobicu (pa sad, ako bas mora, apartman) sa ulazom u "nivou" bez visokog praga da moze da se utera R? I treba da budu vrata siroka oko 80cm! P.S. Izmeri sirinu vrata i visinu praga, pa salji slike (ako imas nesto u prizemlju). (I nemoj da ovde neko nesto kaze da je cistiji od mog motorica, svasta ce ga snadje! ;D) Ajde daj to! (Ne salim se! U CG nema sanse da ne spavam pored motora, pa ako imas ovo u ponudi (ili znas nekog ko ima), javljaj!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mlatis u prazno u cg se uopste ne desavaju toliko kradje motora i auta kao u srbiji.auta se i desi ponekad ali rijetko a motora skoro nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moguce! Nisam uopste imao nameru da CG-i dodeljujem nekakve lose etikete, naopako sam se izrazio i zbog toga se JAVNO IZVINJAVAM! Medjutim samo ovakav (gore opisan) smestaj mi odgovara (znas ono kad ti iz nekog razloga nije "srce na mestu") - i ako neko ima nesto tako u ponudi, ili poznaje nekog ko nudi tako nesto neka javlja. Ne mora da bude ni na moru, lepo bi bilo da je negde u okolini Boke (npr. 20-30km odatle, jer ja bi' se ionako samo vozao u naokolo), ali da je motoric na sigurnom (a ja nisam pravljen po Euro normama (sto sam, eto, i dokazao u svom prethodnom postu) pa mogu i u stalu - ali motoric da je siguran i necu ni da pokisne!) Dakle: u prizemlju sa malim pragom (da to moz' se uveze) i sa sirinom vrata od 80cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan ...Gde se nalazi smestaj? smjestaj je u Zabljaku,...precizno,..pored MB Hotela Imas u ponudi neku sobicu ima sobica sa kupatilom dnevnim boravkom i kuhinjom 'Ocu smijestaj za motorce nikakav problem,..moze i to pod katanac,...i to vise komada,.....mada sto rece kolega Vesko_V,..ja nijesam cuo za takav slucaj na Zabljaku dje inace tokom ljeta dosta ljudi dodje motorom,...ali,... PS. fotke ce biti danas tokom dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja zivim u petrovcu a imam kucu na zabljaku . a u petrovcu mi motor stoji po cijelo ljeto na parkingu pored ulice i ne vezem ga niti zakljucavam ,samo ponekad volan zakljucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde stavite te slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan fotografije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, palim uskoro na zabljak, ima li neko da preporuci smestaj za mene i motorche? moze ovde odgovor a moze i na pp.. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, palim uskoro na zabljak, ima li neko da preporuci smestaj za mene i motorche? moze ovde odgovor a moze i na pp.. hvala! drugar imas br pa zovi,...fotke smjestaja sam poslao svima koji su se interesovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan dakle...izdajem dva apartmana na zabljaku, nalaze se pored MB Hotela, jedan je za 6 osoba drugi za 5, za sad imam slobodne termine do 23.07 i posle 14.08,...cijena je 6 eura po osobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Jul 12, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan 4 dana na Žabljaku, motor stajao pred iznajmljenom vikendicom, na ulici (a ja u šumi). Nikakvih problema. Naravno, verovatno je bolje kada se ima garaža. Smeštaja ima koliko voliš, samo odeš i svi živi izdaju. Bilo je oko 10e po ležaju (sa sve tušem i kuhinjicom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan nova sezona, stara cijena,..6 eura po osobi u apartmanu sa kompletno opremljenom kuhinjom http://www.facebook.com/zabljak.apartmani.5?sk=photos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Bili videli i super se proveli na Durmitoru,Zabljaku spavali kod Zorana odnosno kod njegove mame Jovanke,koja ce vas toplo docekati sa prelepim planinskim cajem,a za motor se netreba brinuti jer je parkiran u dvoristu i to pod prozorom mama Jovanke koja pazi na kucu i motor ,a u slucaju kise moze se parkirati pod terasu.Krevet smo placali 7e a smestaje skoro u samom centru Zabljaka u svakom slucaju puna preporuka za ovaj smestaj. Pa evo par slika smestaja i predivne okoline i prirode koju nudi ova neverovatno lepa planina u nasoj blizini.Mi bili tamo samo tri dana pa evo sta smo obisli pesice. http://s19.postimage.cc/oucudekqb/IMG_0351.jpg Zminje jezero Podnozje Velikog Medjeda Jablan jezero Posle spusta sa Jablan jezera u selo Bosaca ceka vas hladno Niksicko pivo ohladjeno u potoku. Barno jezero Ivan Do 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Odlične slike i prizori. Sad da mogu, odmah bih otišao ponovo Na poslednjoj fotografiji se vidi odmah do tebe drvena kuća u kojoj sam bio - Šibalići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Zlatko fotke su ti odlicne,predivni predjeli i netaknuta priroda. Veoma me dojmio onaj "frizider" sa picem,a mogu samo da zamislim kako je ohladjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Milina jedna! Prelepo! E tako nešto me zanima, a ne samo vožnja. Prelepe fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su prelepe, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 26, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svuda sam bio.. al na Žabljaku još nisam.. ispraviću to prvom prilikom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 10, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da dignem ovu temu iz mrtvih Za prvi maj bi skoknuo do Zabljaka na jedno 3 dana. Jel ima neko da preporuci neki smestaj? Nisam nesto zahtevan, samo da je cisto i da ima dvoriste ili parking za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...