Djole 11 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju prikolica za prevoz dva motora.Prikolica je rucni rad i atestirana je.Ima vesanje. Posto vise nije hitno vracam staru cenu. Dakle cena je 450 evra. 0665010713 Djole 0649226139 Oliver 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan kolko pare za onu masinu ( motor na 4. sliku ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan 1700 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan cena atesta?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa ova je vec atestirana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Nije hitno vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim za prikolicu 250 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj jos 200 i tvoja je. Cena je fixno 450 evra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim 200e sada je dvesta evrica na ovu krizu ko proslogodisnjih 500e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neke gibnjeve ili je kruta osovina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ima opruge i amortizere i zadnji trap od golfa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim 200e sada je dvesta evrica na ovu krizu ko proslogodisnjih 500e Probaj za te pare sam da je napravis,a za krizu objasni ovima u prodavnicama i gvozdjarama,naici ces na rauzmevanje sigurno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro si mu reko Djole ;D Treba napisati uz svaki oglas , ko nema ni pola para od cene neka ne gleda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim 200e sada je dvesta evrica na ovu krizu ko proslogodisnjih 500e Probaj za te pare sam da je napravis,a za krizu objasni ovima u prodavnicama i gvozdjarama,naici ces na rauzmevanje sigurno Sto da je pravi kad ima novu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista,ako ima nova za 200 evra ne bi bilo lose da ostavis neki kontakt.Taman da ne pljackam ljude i uzimam im vise nego duplo,a i ja da znam pa da se ne mucim da pravim ubuduce Ozbiljan sam,ako stvarno znas gde ima slobodno ostavi broj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan nema za 200 ali ima za 400. ali necu vise nije u redu da offujem oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan matematicari!! 8kg ima u jednom kvadratnome metru lima debljine 1mm,cena 110din/kg! jedna cev 40x40 1300din! neka matematika pocne!!!! ako se zva da je jedan trag dugacak 2m,i sirok(otvorena mera) 30cm,za jedan trag 2mm debljine treba 9.6kg...................paaaaaaaaaaa ako je za dva motora,dva traga +navoz.......................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan nije urredu da coveku kvarimo oglas. ko hoce da racuna kolilko love treba za pravljenje prikolice neka otvori temu u Garazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan braco nema ljutnje ja sam ponudio pare coveku se neisplati i sta ima vise da se raspravljamo koliko ide kila itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nije urredu da coveku kvarimo oglas. ko hoce da racuna kolilko love treba za pravljenje prikolice neka otvori temu u Garazi. nije mi bila namera da offujem oglas,nego da argumentujem da nema niista za dz! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...