soony 217 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko preporuku gde je dobar smeštaj, grad mi je nebitan a cena da bude normalna. Išao bi sa devojkom i još jednim parom pa bi trebalo da bude pristojan smeštaj a iz oglasa to nikako ne vidim. hvala i zivi bil ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanimaju Djenovici imam ja tamo dosta drugara i cena je ok. Sve zavisi sta trazis: udaljenost od mora, plaza itd. to diktira cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma zanima me sve samo da je smestaj dobar, udaljenost od mora je manje bitna jel hocemo celo primorje da obidjemo tako pa nam treba samo prenoćište i to je to, normalno ne bas u planinama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta sad niko nema preporuku za smeštaj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugar, bilo je ponudjeno nesto ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51571.0 (To sam ubacio kod sebe u "favorite" jer ce i meni mozda trebati. Sretan put svakako, uzivaj u voznji, salji slike i prenesi utiske!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dubrava - Dobre Vode, od Bara ka Ulcinju 10tak km... Kuća na 200tinak m od mora (ispod magistrale). Voda. 2sobe sa posebnim kuhinjama i velikim terasama + 1apartman. Parking obezbeđen. PP ako ste zainteresovani da pronađem br tel... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas interesuje Bar Susanj ko zna 150m od mora apartman 15e po osobi a sobe 5e po osobi dvokrevetni Parking obezbedjen za najmanje 20motora ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...