Bogi 30 Napisano Jun 4, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje će biti otvoreno 5 dana. Evo šta je stiglo: Slika 1: Slika 2: Slika 3: i link ka zipovanom fajlu sa originalima: http://www.filefactory.com/file/b1fdcf5/n/BJB_Dirt.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za prvu, najprirodnije izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jun 4, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za 3...me like it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Sve su dobre, glasao sam za 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 4, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast ovima koji su poslali slike.... Dvoumila sam se...trebali ste da vidite kako pomeram misha gore-dole.... ali na kraju moj glas br 1 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Br.1 .. ostale su mi "vestacke" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Jun 10, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan dobra borba zar ne ajde čehe zadaj fotku za opravljanje, prepuštam ti pobedu, ionako si sve vreme vodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ja tek sad video temu.... sad ću da iskopam nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Jun 10, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan koji's ti car e... kakav car, to je carina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slab mi nešto izbor ovija domaćija fotki.... a ne bih nešto sa neta, pa evo da vidimo šta može od ovoga da se napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 10, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan I koja je na kraju bila čija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 10, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatila 1. Cheh 2. nemam pojma ;D 3. Bogi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je br 2. Sta znam meni se svidela takva jer sam tako i skapirao takmicenje, prvo sam i ja poslao samo doteranu fotku pa je receno da nije smisao doterivanje, zato i izgleda "vestacki" kao i fotka br 3 koja je po meni mnogo bolja od 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Jun 11, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan grnja možda sam trebao da okačim i tvoju doteranu foku, verovatno bi rezultat bio drugačiji... heh, da je pera otiš'o pravo u policiju... elem, nije ni bitno, za prvi put je ok. a i ako se u nedostatku inspiracije samo dotera fotka, i to je skroz ok. čehe, možda si trebao da otvoriš novu temu sa zadatkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislio da ćeš ti, kao autor projekta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...