milanmarinkovic85 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu da originalni zadnji lonac zamenim i da stavim lonac koji sam sam pravio.Imate li neki savet sta ce se desiti sa performansama?Da li ce stetiti motoru?U pitanju je samo zadnji lonac onaj nazovi prednji necu dirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2t auspuh je veoma slozen. Reci detaljno sta si radio,pa ti mozda i mozemo reci,mada bez proba se ne moze puno znati tako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li ces imati sta samo od zadnjeg lonca.... Verovatno ne... Morao bi kompletan auspuh da pravis tj. da izracunas koja zapremina auspuha ti treba za NSR. Da bi na dvotaktnoj masini imao neka poboljsanja treba dosta toga da uradis, vise ce trositi, ali ces joj znatno smanjiti radni vek.. Da mene slusas ne diraj nista, samo cepaj tako kako je, eventualno skini auspuh pa ga iznutra sagori da izbacis gar, vratis i vozi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Taj kako ga zovete top,izlazna cev ima ulogu vaznu itekako,i dosta toga zavisi od njenog promera i duzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...