Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svim bajkerima

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana

Ukratko da se predstavim.Zovem se mladen 85 sam god.iz leskovca sam.Motore volim od kada znam za sebe,dok sam bio klinac imao sam apn4,prva ljubaw,moj verni drug sluzio me je kroz celu srednju skolu,bio je malo tjuniran,nova prednja i zadnja viljuska,sira zadnja guma,39cm3 klip,ubaceni veci zupcanici,5brzina,tora auspuh...posle toga je dosao fax i morao sam da se oprostim od motora na neko vreme,ali evo me opet,pre dva meseca sam uzeo sky leader 125ccm kineza ;D,posluzio je kratko vreme,a sada trenutno vozim apriliu rs 50...Dao sam skuter i neku doplatu,evo i slika sa sajta http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=58825&trazi=1&ur=1&model=59&godina=2001&tip=rs&m=Aprilia-RS-50,slikacu je ovih dana pa cu postaviti neke slike.Motor ima nekih malih ulaganja,hvali mu alnaser i pinjon i mala prerada instalacija,ali ide 100km/h ima leo vince aspuh koji nema staklenu vunu pa prdi kao lud ;D,ima kn filter i veci zadnji zupcanik.Imam zelju da ga vozim malo da steknem bolji osecaj pa bih presao na nesto jace,recimo na hondu cbr125r za pocetak.Veliki pozdrav svima unapred se radujem druzenju sa vama i velike pohvale za sajt jer vam je fenomenalan.Pozz iz leskovca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja