Ivica Sljam 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan xs 400 se 1980 god,500 evrica,ima kvar nevelik tj fale mu karike,sve ostalo je kao na slikama tel 060 09 09 101,slike sad ce... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan napisi nesto, moze i slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Bas si brz http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/c9/K1tGp_slika0032m.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/qC/faq2H_slika0031t.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/xk/zOlqx_slika0033.jpg/ Imam i orginalni korman...nije registrovana i imam gomilu delova uz nju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja masinu od onog novijeg xs400 ako ti treba, kao nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam se da li vredi uopste da vracam oglas na prvu stranu.Ali eto...malo izmenjen naravno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je simpa motoric. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...posto i dalje yamaha stoji u garazi i nista se ne desava,mislio sam ako ima zainteresovanih za neki deo????Sve ovo sto se vidi na slikama,stapovi,tockovi,zmigavci,rezervoar,sediste,zadnji amortizeri,korpa i nosac,korman,rucke od kvacila i kocnice,far,i sve ostalo....PO VEOMA POVOLJNIM CENAMA,inace sve je u dosta dobrom stanju.Takodje i svi delovi agregata.E sad ako nekome nesto treba tel:061 6575981,mail:ivica-bike@mail.ru,ovde,na pp.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mali savet: steta je da rasturas ovako lep i ocuvan motor u delove, ulozi u njega jos malo za te karike ako je vec tako kako kazes i prodaj ga kao ispravan motor, otici ce mnogo brze tako... Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam celu masinu u odlicnom stanju. samo nabacis i teras! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 2, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,bas leeeepa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...