Biker Q 1637 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan I jos neke delove ako neko prodaje nesto za ovu matoru grdosiju neka se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde da nadjem sajlu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odes kod prvog preciznog mehanicara da ti napravi po meri.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajla,Zika sajla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ali traze staru, a ja nemam ni pancir, nista... Treba mi komplet, stara, bilo sta pa da zakrpim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Mora da postoji jos neka verijanta ili od nekog drugog motora da se napasuje, jel ima neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Honde CBR 900 RR, potpuno ispravnu. Moguće da paše ali nisam siguran. Trebalo bi proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sve su uradjene po istom sablonu samo duzina da se uklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Honde CBR 900 RR, potpuno ispravnu. Moguće da paše ali nisam siguran. Trebalo bi proveriti Kolko para pa kako se uklopi? ili pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Kako da postujem ogranicenja brzine ako nemam sajlu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Svi vozite po ovom lepom vremenu i gledate cajgere, gledate... a ja? Vozim i ja ali ne znam koliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...