elektromica 10 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kada sam upalio motor primetio sam da mi iz levog aspuha slabo izlazi vazduh, a sa desnog kada stavim ruku cuje se puf puf puf. Medjutim kada dam malo veci gas oko pola pocinje da se cuje i levi aspuh ali uz dim i posle 30s prestane dim i lepo radi sa pola gasa. Skidao sam levu svecicu i probao da verglam baca varnicu na malim obrtajima. Da li ste imali ovakvih ili slicnih problema , sta da radim? 1 stublina 2 klipa, 1 bonbina kablovi se razdvajaju na dva dela...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas jasna problematika,tako kako si je predstavio. Ja bih za pocetak proverio zazor ventila i uopste jel' motor u fazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan na levom aspuhu kada stavim ruku ne cuje se puf puf puf, a kada dam veci gas onda se cuje puf puf puf . I kada je motor radio 10min da se zagreje isto se ponasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 1, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace ako imas dva klipa imas i dve stubline,a to sto su spojene u jedno je nesto drugo,moij savet ..promeni mesta svecicama da bi utvrdio dali su svecice,izdreniraj karburatore,ili ti ispusti talog iz loncica,u svakom slucaju nebi bilo lose da promenis obe svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan karburatori na vakum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Proveriti kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka, neko u Vrscu ili u blizini... karburatori na vakum Proveriti kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...